Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου λόγω της εκδήλωσης «Latin party» στην πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου

Το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017, στην Πλατεία Πυθαγόρα της πόλης της Σάμου, θα λάβει χώρα εκδήλωση «Latin Party» με αφορμή την 8η ετήσια διοργάνωση θεματικής κρουαζιέρας «salsa & fitness DANCE CRUISE» του Celestyal Nefeli.

Η εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Σάμου, τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ, τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου και τον Σύλλογο Ψυχαγωγίας και Εστίασης Σάμου καθώς και με το Samos latin dance club  θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα διαρκέσει έως τις 23:00.

Για τους σκοπούς της εκδήλωσης, το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 και από 18.30, μέχρι το τέλος της εκδήλωσης θα παραμείνει κλειστό το τελευταίο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου που καταλήγει στην παραλιακή οδό.

Η Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη , θα παραμείνει κλειστή από το ύψος του CINE OLΥMPIA καθώς και η παραλιακή λεωφόρος Θεμιστοκλή Σοφούλη από το ύψος του «Ξενία» έως το τουριστικό λιμάνι(παλαιό).

Εκ του Δήμου Σάμου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »