Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου

Σας γνωρίζουμε ότι, από την Πέμπτη 14/02/2019, τίθενται σε εφαρμογή νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου, όπως αυτές ψηφίστηκαν με την 153/2018 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, (ΑΔΑ: ΨΩ9ΚΩ1Κ-33Β) και εγκρίθηκαν με την με αριθμό 5158/ΜΟΕ/03-09-2018 Απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, (ΦΕΚ 4213/τ.Β’/226-09-2018).

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Προβλέπεται, κατά τους θερινούς μήνες, η πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην Λυκούργου Λογοθέτη μετά τις 12:00.  

Μεταφέρεται η πιάτσα ταξί στον κόμβο Λυκούργου Λογοθέτη με Πολυκράτους (επαρχιακή οδό Πυθαγορείου Βαθέος) σε τμήμα οριζόμενο από ρυθμιστικές πινακίδες.

Αντιστροφή ροής οδού Ευπαλίνου.

Αντιστροφή ροής οδού Μεταμορφώσεως Σωτήρος.

Αντιστροφή ροής τμήματος οδού Κωνσταντίνου Κανάρη ανάμεσα στις οδούς Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Πυθαγόρα και διπλοδρόμηση, (μόνο για τα μεγάλα οχήματα ανάμεσα στις οδούς Πυθαγόρα και παραλιακής).

Αντιστροφή ροής οδού Δαμούς ανάμεσα στις οδούς Ευπαλίνου και Οδυσσέα Ωρολογά.

Αντιστροφή ροής οδού Οδυσσέα Ωρολογά.

Αντιστροφή ροής οδού Πυθαγόρα έως τη συμβολή με την οδό Κωνσταντίνου Κανάρη.

Διπλή ροή οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη ανάμεσα στη παραλιακή και οδό Δ. Ραφαλια.

Αντιστροφή ροής οδού Αιγαίου Πελάγους ανάμεσα στις οδούς Ευπαλίνου και Οδυσσέα Ωρολογά και  διπλοδρόμησή της ανάμεσα στη πλατεία Δημαρχείου και οδό Οδυσσέα Ωρολογά.

Αντιστροφή ροής οδού Αριστάρχου ανάμεσα στις οδούς Ευπαλίνου και Οδυσσέα Ωρολογά.

Αποκλειστική στάθμευση στην οδό Πολυκράτους σε τουριστικά λεωφορεία σε τμήμα οριζόμενο από ρυθμιστικές πινακίδες δίπλα από το Αρχαιολογικό πάρκο.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στον κόμβο Ευπαλίνου και Πολυκράτους.

Απαγόρευση προσπέλασης σε μηχανοκίνητα στην πάροδο Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Παιδικός σταθμός και νέο Δημαρχείο).

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πυθαγορείου, να ακολουθούν πιστά τα προβλεπόμενα από τις ρυθμιστικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων τους και η αποφυγή ατυχημάτων. 

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

To clasico έχει φαβορί

Συνεχίζουμε με EuroLeague σήμερα και ασχολούμαστε με το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, το clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία από τις δύο ομάδες

Περισσότερα »