Ξεχωριστή η επετειακή εκδήλωση της 79 ΑΔΤΕ για την 106η επέτειο ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα

Μια ξεχωριστή επετειακή εκδήλωση για την Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα (συμπληρώθηκαν 106 χρόνια), πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της 79 ΑΔΤΕ σε συνεργασία με το Δήμο Σάμου και περιελάμβανε έκθεση αρχειακού υλικού, επετειακές ομιλίες και συναυλία της Στρατιωτικής Μουσικής της 79 ΑΔΤΕ με τη συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Σάμου.

00EpetiakiEkdilosi79ADTE02

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, καθώς ο και ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΚΕΔ Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης. Ομιλητές ήταν ο κ. Μανώλης Βαρβούνης καθηγητής Λαογραφίας του τμήματος ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, η κα Αγγέλα Χατζημιχάλη προϊσταμένη των ΓΑΚ – Αρχείων Νομού Σάμου και ο Τχης (ΔΒ) κ. Αναστάσιος Παππάς.

00EpetiakiEkdilosi79ADTE03

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από την 79 ΑΔΤΕ τιμητικές πλακέτες.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »