Ξενοδοχείο «ΝΕΦΕΛΗ» στα Θέρμα Ικαρίας. Ξενοδοχείο αυτοεξυπηρετούμενων ατόμων

Ξενοδοχείο «ΝΕΦΕΛΗ» στα Θέρμα Ικαρίας. Ξενοδοχείο αυτοεξυπηρετούμενων ατόμων

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Βαγγέλης Κριαράς.

Ο κ. Κριαράς είναι ένας νέος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Ικαρία και δημιούργησε ένα Ξενοδοχείο Φιλοξενίας Αυτοεξυπηρετούμενων Ατόμων. Το ξενοδοχείο «ΝΕΦΕΛΗ» βρίσκεται στα Θέρμα Ικαρίας δίπλα στις μοναδικές λουτροπηγές και απευθύνεται σε ζευγάρια ή μοναχικούς ανθρώπους που μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

00Nefeli01

«Είμαστε ένα παλιό ξενοδοχείο, πρόσφατα ανακαινισμένο 3* και πήραμε την απόφαση να μετατραπούμε σε ξενοδοχείο φιλοξενίας αυτοεξυπηρετούμενων ατόμων, εννοώντας ότι αφορά ανθρώπους που δεν θέλουν την μοναξιά. Δεν είμαστε μονάδα φιλοξενίας ηλικιωμένων, παρέχουμε έναν χώρο σαν το σπίτι τους. Με πλήρη διατροφή, με εκδρομές καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, σε ένα πολύ ωραίο ζεστό περιβάλλον».

Το ξενοδοχείο λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο, με κύριο προσόν το γεγονός ότι βρίσκονται στα λουτρά Θέρμα Αγίου Κηρύκου, που έχουν αναδειχθεί σημαντικά τουριστικά για θεραπευτικούς σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή, οι υπεύθυνοι μαζεύουν αιτήσεις ενδιαφέροντος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, διότι οι κλίνες είναι περιορισμένες καθώς ανέρχονται σε 19 κλίνες. Παρέχονται υπηρεσίες όπως γεύματα και καθαριότητα.

00Nefeli02

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν αντίστοιχα κέντρα, όμως στο Νομό και τα γύρω νησιά δεν υπάρχουν «θεωρήσαμε σωστό να καλύψουμε αυτή την ανάγκη της περιοχής. Κάποια άτομα που ήθελαν να προωθήσουν τους γονείς τους, ανθρώπους που είναι μόνοι και χρειάζονται μια συντροφιά, υπήρχε η μοναδική επιλογή του γηροκομείου και ήταν αποτρεπτική γι αυτούς. Γι αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό, το καινοτόμο για την περιοχή, βήμα».  

Υπάρχουν διάφορα οικονομικά πακέτα επιλογών ανάλογα τις ανάγκες που επιθυμεί να καλύψει ο κάθε ένοικος.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »