Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού κήπου πόλεως Σάμου… αλλά με γκρίνιες

Σύλληψη 58χρονου, για διάπραξη κλοπής

Ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (26/06) οι εργασίες για την αναβάθμιση του Δημοτικού κήπου της πόλεως Σάμου. Ως γνωστόν το έργο ήταν προϋπολογισμού 400.000€, ενώ η χρηματοδότησή του έγινε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο», «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ, ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ».

Η ημερομηνία δημοπράτησης του έργου έγινε στις 02 Ιανουαρίου 2018, ενώ η ημερομηνία συμφωνητικού με την ανάδοχο εταιρεία Α> ΜΟΡΦΑΣ ΑΤΕ την 01 Ιουνίου 2018.

00ErgasiesKipos01

Με την πολύ μεγάλη έκπτωση που προέκυψε το ποσό συμφωνητικού για την εκτέλεση του έργου είναι 193.457,15€. Ο χρόνος υλοποίησής του είναι στους 12 μήνες.

00ErgasiesKipos02

Με την είσοδο των μηχανημάτων στον Ηγεμονικό κήπο για την εκτέλεση των εργασιών, υπήρξαν και οι πρώτες αντιδράσεις από τους κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής που έλεγαν γιατί ν’ αρχίσει μέσα στο καλοκαίρι το έργο, ενώ θα μπορούσε να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και για ποιο λόγο δεν έχει περιφραχτεί μέχρι ένα ορισμένο σημείο το έργο, ώστε ν’ αποφεύγονται ο θόρυβος, η σκόνη και άλλα όσα μπορούν να συμβούν.

00ErgasiesKipos03

Συγκεκριμένα επιχειρηματίας της περιοχής στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Δεν υπάρχει πλέον καμία σωτηρία για την πόλη μας. Η τουριστική περίοδος έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει».

00Charisma01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »