Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του “We make the city” στην πόλη της Σάμου

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Το Σάββατο 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη θεματική εκδήλωση με τίτλο “Τοπικά Προϊόντα – γαστρονομία και cocktails”, στην οποία φιλοξενήθηκαν τοπικοί παραγωγοί δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκομένους να γνωρίσουν τα σαμιακά προϊόντα.

Η εκδήλωση ήταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της καμπάνιας “We make the city” που πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη χρονιά, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Σάμου, τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου και το Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας , με σκοπό την τόνωση της κίνησης στην πόλη της Σάμου. Τα περίπτερα που στήθηκαν στον μεγάλο πεζόδρομο της παραλιακής παρουσίαζαν τα προϊόντα τους ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες κερνούσαν τον κόσμο που περνούσε.

we2

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου κ. Μάνος Γιοκαρίνης δήλωσε: «Απόψε ξεκινάμε με την πρώτη μας εκδήλωση για το «We make the city» της πόλης της Σάμου, είναι ένα σύνολο εκδηλώσεων οι οποίες θα γίνονται κάθε Σάββατο μέχρι τις 31 Αυγούστου. Η αποψινή έχει ως θεματική ενότητα τα τοπικά προϊόντα και την τοπική παραγωγή . Είναι τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες είναι στο φάσμα του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα και στόχος είναι να δείξουμε τα τοπικά προϊόντα αλλά και να ανεβάσουμε την επισκεψιμότητα στην πόλη της Σάμου».

we3

Εν συνεχεία, οι θεματικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες εβδομάδες μέχρι τις 31 Αυγούστου που θα είναι και η λήξη της φετινής καμπάνιας.

Ενδεικτικά οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις είναι οι ακόλουθες :

we4

Σάββατο 27 Ιουλίου : Αθλητισμός – Αναβίωση παιχνιδιών

Σάββατο 3 Αυγούστου : Λευκή Νύχτα

Σάββατο 10 Αυγούστου : Colour Party

Σάββατο 17 Αυγούστου : Summer wine – Παρουσίαση κρασιών ΕΟΣΣ- τοπικών συνταγών και ανάδειξη εδεσμάτων

Σάββατο 24 Αυγούστου :   Ημέρα Εθελοντισμού

Σάββατο 31 Αυγούστου : Γιορτή Κρασιού

Ελένη Χατζηγεωργίου

we5

we6

we7

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα