Ξεφάντωσαν στη «γιορτή των ψαράδων» στο Ηραίον

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία του Ηραίον, πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ», με την υποστήριξη του ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Την έναρξη της βραδιάς έκανε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα. Άννη Ανδρεάδου, η οποία ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που βοήθησε αλλά και τον κόσμο που στηρίζει την εκδήλωση από την πρώτη φορά.

00Psarades02

Το χορευτικό μέρος είχε αναλάβει η κα Ελένη Παντελούκα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ’’ΩΚΥΡΡΟΗ Η ΣΑΜΙΑ’’, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση με τους μικρούς ψαράδες της.

00Psarades01

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η ορχήστρα του Κ. Μαυρίκη, στο βιολί ο Β. Σαράντου, ξεσηκώνοντας τους θεατές σε ένα καθαρά νησιώτικο γλέντι.

Την επίβλεψη της εκδήλωσης είχαν ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος ’’ΗΡΑΙΟΝ’’, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ηραίου η ’’ΘΕΑ ΗΡΑ’’ και οι ψαράδες του Ηραίου. Τα ψάρια και το κρασί έρρεαν άφθονα κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Ελένη Χατζηγεωργίου

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »