Κώστας Τζίχας: Ο λαός την επόμενη μέρα των εκλογών θα μας έχει δίπλα του, θα είμαστε πάντα κοντά του, από όποια θέση και αν είμαστε

Στις 12:30 περίπου το μεσημέρι της Κυριακής, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Τζίχας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ψήφισε σε εκλογικό τμήμα του 1ου Δημοτικού σχολείου πόλεως Σάμου. Εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία δίνουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες για ισχυρό ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, για ισχυρή «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και στην Περιφέρεια. Ακόμα πιο δυνατά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο λαός την επόμενη μέρα των εκλογών θα μας έχει δίπλα του, θα είμαστε πάντα κοντά του, από όποια θέση και αν είμαστε. Θα δίνουμε τον αγώνα, όπως τον δίναμε πάντα με συνέπεια και με δύναμη. Πρέπει λοιπόν και μέχρι την τελευταία στιγμή και καλούμε όλους τους συμπολίτες να στηρίξουν τη Λαϊκή Συσπείρωση, να στηρίξουν το ΚΚΕ, για να έχουν δύναμη στη δύναμή τους την επόμενη μέρα των εκλογών».

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα