Κώστας Μουτζούρης: Οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της Σάμου είναι απολύτως δικαιολογημένες και αναγκάζουν τον κρατικό μηχανισμό να δώσει άμεση λύση

Πρόγραμμα 5ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2018 για το Δήμο Σάμου

Η αναλογία αλλοδαπών προς τους κατοίκους της νήσου Σάμου έχει αυξηθεί σε βαθμό απαράδεκτο. Ο αριθμός τους στο Βαθύ είναι πλέον μεγαλύτερος από τον πληθυσμό του λόγω της υπάρξεως των καταυλισμών.

Το πρόβλημα έχει σήμερα καταστεί στη Σάμο οξύτερο από τις λοιπές νήσους του Βορείου Αιγαίου, λόγω αφενός του μεγάλου αριθμού αλλοδαπών και αφετέρου του μικρότερου πληθυσμού της νήσου (σε σχέση με την Λέσβο και τη Χίο). Οι οδοί του Βαθέoς όλες τις ώρες του 24ώρου θυμίζουν πόλη νοτιότερης ή ανατολικότερης ηπείρου.

Ιατροί του Νοσοκομείου αναφέρουν με επίταση, ότι οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ επικίνδυνες και οι κίνδυνοι ασθενειών πολύ υπαρκτοί. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου διαπιστώνουν, ότι το επίπεδο καθαριότητας έχει γίνει απαράδεκτο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων.

Οι κρατικές υπηρεσίες αστυνομεύσεως καθημερινώς βρίσκονται προ αυξημένης και νέου είδους παραβατικότητα. Οι κοινωνικές υπηρεσίες έχουν κατακλυστεί από αιτούντες βοηθήματα με μεγάλες συνεννοήσεως.

Οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της Σάμου της Πέμπτης 7.2.2019 είναι απολύτως δικαιολογημένες και αναγκάζουν τον κρατικό μηχανισμό να δώσει άμεση λύση. Συμπαρίσταμαι ολοψύχως. Απουσία μου στο εξωτερικό δεν μου επιτρέπει να είμαι παρών στην κινητοποίηση.

Κώστας Μουτζούρης Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

00VKDGROUP

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα