Κώστας Αμυρσώνης: Τον «βρώμικο» πόλεμο που δέχτηκα σε αυτές τις εκλογές, στις 5 προηγούμενες φορές πουν ήμουν υποψήφιος δεν τον είχα ξανασυναντήσει

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Κώστας Αμυρσώνης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ» του Νίκου Κατρακάζου.

Τα προβλήματα δεν σταματούν μετά τις εκλογές, ο διαχωρισμός των δύο δήμων πρέπει να πραγματοποιηθεί, γι αυτό, όπως είπε ο κ. Αμυρσώνης, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες με την επιτροπή που προβλέπεται από το νόμο να συνέλθει με τους ορκωτούς λογιστές, να εκτιμηθεί η κατάσταση και να βγει το πόρισμα για τα περιουσιακά στοιχεία και σε ποιόν Δήμο θα ανήκουν.

Τα κοινά νομικά πρόσωπα, ενόψει και της επικείμενης κυβερνητικής αλλαγής , μπορεί να αλλάξουν και θα είναι κοινά για δύο χρόνια. Ο ίδιος δηλώνει προβληματισμένος για το πώς θα γίνει η εξισορρόπηση καθώς όπως λέει απλές αποφάσεις θα χρειάζεται «να ανάγονται στον τετραγωνισμό του κύκλου για να πάρουμε μια απόφαση, που δεν χρειαζόταν, συνοπτικά πράγματα, τυπικά, αλλά όταν η φιλοδοξία καθενός απεικονίζεται μετά την παρούσα εκλογική διαδικασία στα πρόσωπα και τις έδρες, φοβάμαι πως θα είναι μία ατέρμονη συζήτηση και ποτέ δεν θα φέρνει αποτέλεσμα, που θα έπρεπε να ήταν σύντομο και χωρίς πολλά πολλά για το καλό της διαδικασίας και του δήμου».

Η σύγκλιση απόψεων θα είναι δύσκολη μετά και από «την ψυχική διάσταση που υπάρχει μεταξύ των υποψηφίων με τις δηλώσεις του καθενός».

Στόχος του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ» κατά την εκτίμηση του κ. Αμυρσώνη, είναι οι περιουσίες των δήμων να οδηγηθούν στο υπερταμείο, ειδικά τα ακίνητα, με στόχο την χρεωκοπία και την αγορά σε χαμηλές τιμές.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο κ. Αμυρσώνης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, εξέφρασε κάποιες προσωπικές απόψεις και πικρίες, σύμφωνα με εκείνον έπρεπε να γίνουν καθώς« ο καθένας έκανε αθέμιτο ανταγωνισμό των συνυποψήφιων και όχι μόνο προς το πρόσωπο μου και σε άλλους».

Όπως είπε, αυτό τον «βρώμικο» πόλεμο στις 5 προηγούμενες φορές που ήταν υποψήφιος δεν τον είχε ξανασυναντήσει, ενώ αν κάποιοι ταυτοποίησαν τον εαυτό τους, είναι δικό τους θέμα. Αυτό που σηματοδότησε αυτές τις εκλογές ήταν ο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» που με λίγο ποσοστό βρέθηκαν άτομα σε θέση ισχύος, ενώ η απλή αναλογική είναι το μέτρο συναλλαγής. Το θέμα του μεταναστευτικού χρησιμοποιήθηκε ως μέσο προσέλκυσης ψήφων από κάποιους, τάζοντας λύσεις για προσωπικό όφελος και παραταξιακό.

00CharismaMikro

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κοινή απόφαση των Δ.Σ. των φορέων υγείας με αφορμή τη σύσκεψη φορέων που κάλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου

Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Σάμου προς τον Όμιλο DORYSSA και την Οργάνωση «JUST ACTION»

Ο Όμιλος DORYSSA ανταποκρινόμενος στο αίτημά μας για τη διάθεση επιτοίχιων  τηλεοράσεων, για τη τοποθέτησή τους στην ανακαινισμένη Παιδιατρική Κλινική και στις Κλινικές του Χειρουργικού

Περισσότερα »