Κώστας Αμυρσώνης: Οι ανιαρές συμμαχίες μιας παράταξης που διεκδικεί την εξουσία, τα υπαρξιακά ελλείμματα, οι ευσεβείς πόθοι, οι ερωμένες μέσα από το Συριζαίϊκο έκτρωμα του Κλεισθένη ανέδειξαν το χάος

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου κ. Κώστας Αμυρσώνης και υποψήφιος με τον Δημοτικό Συνδυασμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ» του Νίκου Κατρακάζου, ευχαριστεί όλους όσους τον στήριξαν διαχρονικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για 21 χρόνια, πλην όμως αφήνει αιχμές για συνεργασίες και για υποστήριξη σε έτερους υποψηφίους, από «πεθερό», «παπά αγιατολάχ» και για «πιεσόμετρο» που να συλλέγει ψήφους. Ο κ. Κώστας Αμυρσώνης εξελέγη 7ος στη σειρά με 280 ψήφους στη ΔΕ Βαθέος. Αναλυτικά η δημοσίευσή του:

«Ευχαριστώ όλους αυτούς που με στήριξαν διαχρονικά στην παρουσία μου στην τοπική Αυτοδιοίκηση για 21 συναπτά έτη. Ήταν ένα μακρύ πέρασμα ευθύνης εντιμότητας και καθαρής διαχείρισης. Δεν με στήριξε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια κανένα οργανωμένο συμφέρον την παραλιακής στο Βαθύ, δεν είχα κανένα πεθερό να βγει από την ντουλάπα να με στηρίξει, δεν είχα κανένα παπά αγιατολάχ να με προβάλλει, δεν είχα μπαμπά να με διαχειριστεί ως ΑμεΑ και να με επιβάλλει σε χαχόλους να με ψηφίσουν, δεν είχα καμία κομματική ταυτότητα, ούτε κανένα πιεσόμετρο να μου συλλέγει ψήφους.

Οι ψήφοι μου πέντε τετραετίες ήταν καθαρά προσωπικοί. Σας ευχαριστώ και πάλι λέγοντάς σας μην προσπαθήστε την καραμέλα ότι για όλα φταίνε οι Καρλοβασίτες, όλοι εμείς των αμαρτωλών συμφερόντων της παραλιακής του Παλέρμου, συγγνώμη του Βαθιού ήθελα να πω, φταίμε. Οι ανιαρές συμμαχίες μιας παράταξης που διεκδικεί την εξουσία, τα υπαρξιακά ελλείμματα οι ευσεβείς πόθοι, οι ερωμένες μέσα από το Συριζαίϊκο έκτρωμα του Κλεισθένη ανέδειξαν το χάος. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΜΟΣ.»

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »