Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου (Μέλος ΟΓΕ)

Καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, δύναμη, κουράγιο και αντοχή ευχήθηκε ο σύλλογος γυναικών Μυτιληνιών στα μέλη και στις φίλες του συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου σε ένα όμορφο, ζεστό περιβάλλον στο καφενείο «ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ» στην πλατεία του χωριού.

00PitaOGE02

Η γραμματέας του συλλόγου αναφέρθηκε στη σημαντική δράση του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε για τον πολιτισμό, την αλληλεγγύη και τις παρεμβάσεις για τα προβλήματα που αφορούν την μικρή μας κοινωνία.

00PitaOGE03

Την συμμετοχή του συλλόγου στην πρόσφατη απεργιακή συγκέντρωση για να σταματήσει, επιτέλους, το απερίγραπτο δράμα των ξεριζωμένων από τον πόλεμο και την πείνα και μαζί με τους 35 φορείς της Σάμου ζήτησε τον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών από το νησί, να κλείσει το hotspot, να μην ανοίξει άλλο στο νησί, να στελεχωθεί επαρκώς το νοσοκομείο με προσωπικό και ιατρικό εξοπλισμό.

00PitaOGE04

Κάλεσε τα μέλη και τις φίλες να ντύσουν τις αγωνίες, τους φόβους, τους προβληματισμούς  με την αισιοδοξία, το πείσμα,  την υπομονή και επιμονή. Να μετατρέψουν την οργή σε οργανωμένη  συμμετοχή στη δράση μαζί με τους άνδρες  και τα παιδιά τους  για να αντιπαλέψουν του εκμεταλλευτές του μόχθου τους για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους προσφυγιά.

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα