Κοντά στους συμμετέχοντες της “Κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους, Περιφέρειες και ΚΚΠ ” στη Σάμο ο Κώστας Μουτζούρης

Κοντά στους εργαζομένους της Σάμου, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα  “Κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους, Περιφέρειες και ΚΚΠ”  τάσσεται ο Συνδυασμός “Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο” που με επιστολή  τους στα αρμόδια Υπουργεία ζητούν να παραταθεί η χρονική διάρκεια της απασχόλησής τους.

Σε ένα ακριτικό νησί που έχει πληγεί από το προσφυγικό και που η εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του εξαρτάται από τη διαρκή στελέχωσή των, κρίνεται απαραίτητη η παράταση  του προγράμματος με νομοθετική ρύθμιση.

Επισημαίνουμε ότι το κενό που θα δημιουργηθεί μετά το πέρας του Προγράμματος θα συμβάλλει στην γενικότερη υποστελέχωση και δυσλειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε.Σάμου  αλλά και εν γένει της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Για να μην δημιουργηθούν τόσο κενά στη διοίκηση όσο και στη δημιουργία εργαζομένων -ανέργων 2ης και 3ης ταχύτητας απαιτείται άμεσα λύση και παράταση.  

BlueRoots1

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Μητροπολίτης Ευσέβιος: Θα περάσουν πολλά χρόνια ώστε οι Ι.Ν. μας ν’ αποκτήσουν την αίγλη που είχαν πριν τον σεισμό

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος. Μεγάλο

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Πρώτο «καμπανάκι» ΕΟΔΥ -2 νεκροί & 97 νέα κρούσματα το τετραήμερο. ΠΟΥ: Η πανδημία επιδεινώνεται παγκοσμίως

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι διασωληνωμένοι – 2.186 νέα κρούσματα

Σήμερα ανακοινώνουμε 2.186 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 109.655, εκ

Περισσότερα »