Κοινή δήλωση των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στο Νομό Σάμου για την υγεία

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Τη Δευτέρα 24/6 οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Βασιλική Βρυνιώτη και Γιώργος Πέρρος πραγματοποίησαν περιοδεία και συζήτηση με τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Σάμου μετά την οποία έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Κατά την επίσκεψή μας στο νοσοκομείο Σάμου διαπιστώσαμε την τραγική κατάσταση που υπάρχει. Τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. Ελλείψεις σε ιατρικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Σοβαρότατο είναι και το ζήτημα των πολλών εργασιακών σχέσεων που υπάρχουν στο νοσοκομείο (μόνιμοι, συμβασιούχοι πολλών διαφορετικών σχέσεων κλπ) και αφορά όλο το προσωπικο (ιατρικό, νοσηλευτικό, κ.α.).

Αυτή η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που πάτησε ακριβώς στα χνάρια της πολιτικής όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και που, όλα αυτά τα χρόνια, αντιμετωπίζουν την υγεία ως κόστος για το κράτος και ως κερδοφόρο εμπόρευμα για τους ιδιώτες επιχειρηματίες της υγείας.

Η σημερινή επίσκεψη αποδεικνύει περίτρανα οτι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει όταν διαφημίζει οτι όποιος πάει στα νοσοκομεία θα δει μια διαφορετική κατάσταση. Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από την επικίνδυνη κατάσταση της παιδιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο Σάμου η οποία λειτουργεί με μια μόνο αποσπασμένη παιδίατρο.

Καλούμε το λαό του νησιού να θέσει σε προτεραιότητα την πάλη για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία και μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων.

Στις 7 Ιούλη να στείλει μήνυμα στις δυνάμεις που αντιμετωπίζουν την υγεία του λαού ως εμπόρευμα και να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ που είναι το μόνο κόμμα το οποίο όλα αυτά τα χρόνια πρωτοστατεί στον αγώνα για την υγεία του λαού, το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται τις λαϊκές διεκδικήσεις και σε αυτό το θέμα. Στις 7 Ιούλη οι Σαμιώτες και οι Σαμιώτισσες να στείλουν κομμουνιστή βουλευτή στη βουλή».

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »