Καταγγελία για φόλες και πυροβολισμούς σε σκύλους στο Πυθαγόρειο

Σε καταγγελία κατ’ αγνώστου προέβη το Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου για φόλες και πυροβολισμούς σε δύο σκύλους. Η καταγγελία έχει γίνει στο Α.Τ Πυθαγορείου, ενώ για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν αναγραφεί τα παρακάτω στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:

«Με την συμπαράσταση του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου έγινε καταγγελία κατά αγνώστου στο Α.Τ. του Πυθαγορείου. Τους πληροφορήσαμε για το φρικτό  έγκλημα στο πάρκινγκ του Πυθαγορείου. Φωλιάσανε δύο σκυλιά, ένα ενήλικο αρσενικό και ένα θηλυκό κουτάβι, τα οποία ήταν αχώριστοι φίλοι. Δύο εθελοντές, που τα βρήκαν κάνανε κάθε προσπάθεια να τα σώσουν, άλλα δυστυχώς μόνο το κουτάβι τα κατάφερε μετά από αγώνα μιάμισης μέρας από τον κτηνίατρο κ. Καραμηνά.

Στην διάρκεια της ιατρικής περίθαλψης βρέθηκαν και σκάγια στο πόδι του κουταβιού!!! Διπλό το έγκλημα!!!

Προχτές βρέθηκε ξανά ένα κουτάβι με φανερά σημάδια δηλητηρίασης στην περιοχή της Μαρίνας του Πυθαγορείου.

Εκφράζομε την ελπίδα μας να κάνει η αστυνομία κάθε δυνατή προσπάθεια να βρεθεί ο δράστης. Χρειάζονται όμως περισσότερες πληροφορίες και μαρτυρίες. Κάνουμε έκκληση: Μην διστάζετε να δώσετε σχετικές πληροφορίες στην αστυνομία.

«Η αδιαφορία είναι συνενοχή»

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »