Κανονικά η λειτουργία των σχολικών μονάδων την Τρίτη (08/01) σε Σάμο και Φούρνους. Κλειστές στην Ικαρία

Η «Ανατροπή» επισκέφθηκε τα Σκουραίικα

Ο «Τηλέμαχος» φαίνεται ότι μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε πολλές περιοχές της Χώρας με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες χιονοπτώσεις και τον παγετό από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ήδη πολλοί Δήμοι αλλά και Περιφέρειες έχουν ανακοινώσει ότι σχολικές μονάδες θα είναι κλειστές για την Τρίτη 08 Ιανουαρίου 2019.

Το Samostoday.gr, επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, θέτοντάς του το θέμα των μετακινήσεων των μαθητών στα σχολεία. Ο Δήμαρχος Σάμου είπε: «Με τις μέχρι τώρα αναφορές που έχουμε και μετά τη χιονόπτωση που πραγματοποιήθηκε, το οδικό δίκτυο παραμένει καθαρό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα κι έτσι οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά την Τρίτη 08 Ιανουαρίου. Αν κατά τη διάρκεια της νύκτας υπάρξει επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, τότε θα ενημερώσουμε άμεσα τις πρώτες πρωϊνές ώρες».

Και στους Φούρνους οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαρούσης. «Μπορεί να έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά το οδικό δίκτυο είναι καθαρό», όπως είπε.

Αντίθετα στην Ικαρία τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, λόγω ότι πολλά σημεία στο νησί αντιμετωπίζουν πρόβλημα παγετού κι έτσι ο Δήμαρχος Ικαρίας κ. Στέλιος Σταμούλος αποφάσισε το κλείσιμο των σχολικών μονάδων για την Τρίτη (08/01) σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Κατρακάζο.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

00VKDMarket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »