Καμπάνια «Ο Πειραιάς υιοθετεί τους πρόσφυγες στη Σάμο». Ευχαριστήριο της παράταξης «Η Σάμος αλλάΖΕΙ»

Καμπάνια «Ο Πειραιάς υιοθετεί τους πρόσφυγες στη Σάμο». Ευχαριστήριο της παράταξης «Η Σάμος αλλάΖΕΙ»

Ο Νίκος Μπελαβίλας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”   #pireas4all στο Δήμο Πειραιά, ξεκίνησε στις 18/1/2020 την καμπάνια Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ, μετά από συζήτηση με ανθρώπους της δημοτικής παράταξης “Η Σάμος αλλάΖΕΙ”, για να αντιμετωπιστούν οι απάνθρωπες χειμωνιάτικες συνθήκες στο HOTSPOT της Σάμου (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3017125688356356&set=a.115107135224907&type=3&theater).

00PeiraiasProsfiges01
Στη Σάμο έφτασε ένα φορτηγό γεμάτο με 90 μεγάλα πακεταρισμένα κιβώτια ρουχισμού, με είδη απαραίτητα για το χειμώνα (κουβέρτες, σλήπινγκ μπάγκ, σκούφους, κασκόλ, γάντια, παλτά και μπουφάν για μικρούς και μεγάλους, χαρτικά και γραφική ύλη).

00PeiraiasProsfiges03

Η παράδοση των ειδών έγινε μέσα στο Φεβρουάριο στη ΜΚΟ Refugee4Refugees  (https://www.facebook.com/refugee4refugeesfreeshopsamos/ η οποία διαθέτει ενοικιασμένους χώρους στη Σάμο, αποθήκη για τα δέματα και επιπλέον χώρο διανομής για τον ιματισμό και είναι πλήρως οργανωμένη με προσωπικό και ηλεκτρονικά μέσα καταγραφής, ώστε ο ρουχισμός να πηγαίνει στοχευμένα στην υποστήριξη οικογενειών προσφύγων στο hotspot, με προτεραιότητα τα μικρά παιδιά.

00PeiraiasProsfiges04

Ευχαριστούμε τις πειραιώτισσες και τους πειραιώτες, που μέσω του “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” #pireas4all και της “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΕΙΡΑΙΑ” έδειξαν την ανθρωπιά και αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες, τους ανθρώπους- γυναίκες και άνδρες- της ΜΚΟ Refugee4Refugees για την πολύ σημαντική εθελοντική προσφορά στο Hotspot της Σάμου και τη “μεταφορική εταιρεία ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΤΛΑΚΑΣ” για την διάθεση δωρεάν ενός γεμάτου φορτηγού από τον Πειραιά στη Σάμο.

00PeiraiasProsfiges05

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ανακοίνωση – πρόσκληση για διορθωτική ή αρχική δήλωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Νέες ώρες και ημέρες για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 142/03-08-2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται ότι για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου, καθιερώνεται η ημέρα Παρασκευή

Περισσότερα »