Καμπάνια ιστοσελίδας για τους Τούρκους τουρίστες με προορισμό τη Σάμο

Πριν λίγες μέρες υπήρξε δημοσίευμα της Τουρκικής ιστοσελίδας www.hurriyet.com.tr, όπου γινόταν αναφορά στις εκπτωτικές τιμές που υπάρχουν για τους Τούρκους που θέλουν να επισκεφτούν τη Σάμο το χρονικό διάστημα 15 Μαϊου – 15 Ιουνίου. Η έκπτωση γίνεται από την Τουρκική ιστοσελίδα “tatillimanı.com”, που ανήκει στην εταιρεία Meander Travel, όπου με τα πλοία της μεταφέρει Τούρκους τουρίστες στη Σάμο. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Αυτοί που θέλουν να πάνε στο νησί της Ελλάδος, τη Σάμο από την περιοχή του Κουσάντασι θα επωφεληθούν με έκπτωση ως τις 15 Ιουνίου από την καμπάνια. Η ιστοσελίδα “tatillimanı.com”, που βρίσκεται στην τουρκική αγορά του Meander Travel, το οποίο μεταφέρει επιβάτες στο νησί της Σάμου περίπου μισό αιώνα εξαιτίας των 10 ετών λειτουργίας του, ξεκίνησε εκπτωτική καμπάνια.

Σύμφωνα με τις ειδικές εκπτώσεις των 10 ετών τα ανοιχτά εισιτήρια μειώθηκαν από 55€ σε 35€, τα μετ’ επιστροφής την ίδια μέρα από 40€ σε 30€, ενώ τα μιας μόνο διαδρομής από 35€ σε 25€. Ο ιδιοκτήτης της Meander Travel Abdullah Gür δίνοντας έμφαση στο τι περιλαμβάνει το μηνιαίο διάστημα της καμπάνιας είπε:

“Λόγω των 10ετών της ίδρυσης της ιστοσελίδας μας θα εφαρμόσουμε έκπτωση στους επισκέπτες μας για διάστημα ενός μήνα. Θα εφαρμόσουμε έκπτωση εντός του ταξιδιού, σ’ αυτούς που θα ταξιδέψουν μεταξύ 15 Μαίου-15 Ιουνίου, στους Τούρκους επισκέπτες μας που θέλουν να ζήσουν το κέφι της Σάμου κατά τους ανοιξιάτικους μήνες.”

Ο Gür ανακοίνωσε ότι θα παρουσιαστούν στους πελάτες τους μεταξύ των ίδιων ημερομηνιών και τα πακέτα διακοπών, τα οποία περιλαμβάνουν καταλύματα-ξενοδοχεία και φέριμποτ από 59€ συμπεριλαμβανομένου των πιο ελκυστικών περιοχών του νησιού, όπως το Πυθαγόρειο, το Βαθύ και το Κοκκάρι».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »