«Καμπάνες» για επίθεση σε εφοριακούς στη Σάμο – Δύο μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 2.750 ευρώ

Ο έλεγχος που επιχείρησε κλιμάκιο εφοριακών της Ανεξάρτητης Αρχής  Δημοσίων Εσόδων την Καθαρά Δευτέρα σε ταβέρνα  στο Καρλόβασι, πήρε απροσδόκητη τροπή.

Οι ελεγκτές όταν δήλωσαν την ιδιότητά τους δέχθηκαν έντονη φραστική επίθεση όχι από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος αλλά από δύο πολίτες έναν άντρα και μια γυναίκα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο ως πελάτες. 

Το νέο περιστατικό σε βάρος εφοριακών όμως δεν πέρασε έτσι καθώς στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Καρλοβάσου και προχώρησαν στη σύλληψη ενός 52χρονου και μιας 49χρονης σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της απειλής και της εξύβρισης καθώς κρίθηκε ότι παρεμπόδισαν από κοινού υπαλλήλους δημόσιας υπηρεσίας, να διενεργήσουν έλεγχο στο εστιατόριο βρίζοντας και απειλώντας τους. 

Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό και τελικά οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο μηνών και πρόστιμο ύψους 2.750 ευρώ ο καθένας. Πρόστιμο όμως, επίσης 2.750 επιβλήθηκε και στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιώργος Ελευθερόγλου: «Θέλω το νησί μου, θέλω τη ζωή μου»

Δημοσιεύθηκε η Κ.Υ.Α των Υπουργών Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, για τις αποζημιώσεις από ζημιές από τους διαμένοντες στις μονάδες φιλοξενίας

Δημοσιεύθηκε η με αριθ. 15785/23-12-2020 (ΦΕΚ Β΄5722) Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, με την οποία χρηματοδοτείται, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου,

Περισσότερα »