Κάλεσμα του Δήμου Αν. Σάμου σε πολιτιστικούς συλλόγους ΔΕ Βαθέος και Πυθαγορείου για το συντονισμό των δράσεών τους μέχρι τέλος Σεπ 2020

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προσκαλεί του Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους φορείς των Δ.Ε. Βαθέος και Πυθαγορείου να ενημερώσουν το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου, εφόσον το επιθυμούν, για τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις τους ενόψει του νέου πολιτιστικού έτους.

Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ενημερωθούμε για τις ημερομηνίες και την τοποθεσία που έχετε προγραμματίσει την διεξαγωγή δράσεων, εκδηλώσεων και συναυλιών έως 30 Σεπτεμβρίου 2020 προκειμένου να οργανωθεί από την πλευρά του Δήμου ένας ενιαίος Πολιτιστικός Χάρτης που θα προβάλει τις εκδηλώσεις και παράλληλα το νησί μας μέσω των συμμετοχών του Δήμου στις εκθέσεις τουρισμού, των τουριστικών πρακτορείων, της ιστοσελίδας του Δήμου και των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στόχος μας επίσης είναι η ελαχιστοποίηση της ταυτόχρονης διεξαγωγής εκδηλώσεων από φορείς την ίδια ημερομηνία.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των δράσεών σας το συντομότερο δυνατόν.

Μετά την συγκέντρωση των απαραίτητων πληροφοριών θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και στις δυο Δημοτικές Ενότητες προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο Πολιτιστικός Χάρτης με την συνδρομή όλων των Συλλόγων και φορέων.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας που θα μπορούσατε να αναφέρετε τις πολιτιστικές σας δραστηριότητες είναι τα ακόλουθα : 22733 –50457, 22733- 53529, 2273350103

Ακόμη μπορείτε να μας ενημερώσετε με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις : dimvath@otenet.gr & desp@0615.syzefxis.gov.gr.

00Elia

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βρήκαν σκυλάκι μόνιμα δεμένο με αλυσίδα σε κάδο πλυντηρίου- Το μετέφεραν οι εθελοντές στο καταφύγιο

Βρήκαν σκυλάκι μόνιμα δεμένο με αλυσίδα σε κάδο πλυντηρίου- Το μετέφεραν οι εθελοντές στο καταφύγιο

H φαντασία των ανθρώπων όταν πρόκειται να βασανίσουν ή να κακοποιήσουν ζώο είναι μεγάλη. Αρρωστημένη φαντασία. Και αυτό το βλέπουμε καθημερινά. Στα, κατά τα άλλα

Περισσότερα »
Συνάντηση Κώστα Μουτζούρη με την Επιτροπή Αγώνα κατά της εγκαταστάσεως δομής διαμονής μεταναστών στη Λέσβο

Συνάντηση Κώστα Μουτζούρη με την Επιτροπή Αγώνα κατά της εγκαταστάσεως δομής διαμονής μεταναστών στη Λέσβο

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε σήμερα με την Επιτροπή Αγώνα κατά της εγκαταστάσεως δομής διαμονής μεταναστών στη Λέσβο για συντονισμό της περαιτέρω δράσεως.

Περισσότερα »