Κάλεσμα Αντιπεριφερειάρχη Σάμου για τους 1ους αναπτυξιακούς αγώνες καλοθοσφαίρισης Βορείου Αιγαίου

«H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου έχει αποφασίσει να διοργανώνει σε ετήσια βάση Περιφερειακούς Αγώνες Καλαθοσφαίρισης Βορείου Αιγαίου. Οι αγώνες αυτοί διοργανώνονται σε συνεργασία με την αντίστοιχη τοπική επιτροπή ΕΟΚ και απευθύνονται ηλικιακά στις μικρές κατηγορίες αθλητών (παίδες-κορασίδες). Στόχος μας είναι οι αγώνες αυτοί που κάθε χρόνο θα διεξάγονται και σε διαφορετικό νησί της Περιφέρειας να έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, αφού απευθύνονται σε νέους αθλητές, υπερτοπική διάσταση και μαζικότητα στη συμμετοχή.

Το αγωνιστικό μέρος θα πλαισιώνεται από πολιτιστικές δράσεις (ξεναγήσεις σε μουσεία επισκέψεις κτλ.) έτσι ώστε οι μικροί αθλητές να έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν στα αθλητικά δρώμενα και να γνωρίζουν από κοντά τον πολιτισμό και τη ζωή των νησιών μας.

Για τη φετινή πρώτη χρονιά του θεσμού οι αγώνες διοργανώνονται από την ΠΕ Σάμου σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή ΕΟΚ Σάμου και θα διεξαχθούν την Πέμπτη και Παρασκευή 10-11 Μαΐου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Σάμου.

Καλούμε όλους να παρευρεθούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν τους μικρούς αθλητές των νησιών της περιφέρειας μας.

Την πρώτη μέρα που θα πραγματοποιηθεί και η τελετή έναρξης θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Νικόλαος Κατρακάζος

00Afisabasket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »
2η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Καρλοβάσου στο μπάσκετ

Δύσκολη αποστολή για το Καρλόβασι στη Μύκονο. Σκέψεις για την αναστολή των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ λόγω κορονοϊού

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το Καρλόβασι βρίσκεται ήδη στη Μύκονο, όπου την Παρασκευή (30/10) στις 14:30

Περισσότερα »