Καλά στην υγεία του ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ που τραυματίστηκε σε συμπλοκή με αλλοδαπούς στη Σάμο

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Καλά στην υγεία του είναι ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Σάμου, που τραυματίσθηκε σε συμπλοκή με αλλοδαπούς, κατά τη διάρκεια σύλληψης και εντοπισμού έπειτα από αδικήματα που είχαν διαπράξει.

Τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (17/05) έπειτα από καταγγελία για απόπειρα κλοπής σε ξενοδοχείο στην περιοχή «Καλάμι» της Σάμου (πιθανόν οινοπνευματωδών ποτών), ενεργοποιήθηκε άμεσα η ομάδα «ΔΙ.ΑΣ» της Σάμου και κατόρθωσε να συλλάβει τον έναν εκ των τεσσάρων αλλοδαπών, αναζητώντας παράλληλα τους άλλους τρείς. Μετά από ώρες εντοπίστηκαν οι άλλοι τρείς και κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους, πρόβαλαν αντίσταση με αποτέλεσμα ο ένας αστυνομικός να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στην ωμοπλάτη, ευτυχώς ελαφρά. Ο αστυνομικός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σάμου, όπου έπειτα από εξετάσεις, έλαβε εξιτήριο.

Οι τέσσερις αλλοδαποί (να σημειώσουμε ότι είναι ανήλικοι), συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της αντίστασης, επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στην υπηρεσία του.

Το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους των Υπηρεσιών της έδρας, οι οποίοι από τις απογευματινές ώρες της 17/05/2019 έως και τις πρώτες πρωινές της σήμερον, εκτελώντας το καθήκον τους με ζήλο και αποφασιστικότητα, προχώρησαν στον εντοπισμό και σύλληψη τεσσάρων (4) αλλοδαπών στο βαθύ Σάμου, κατηγορούμενοι για παράβαση των άρθρων 167 Π.Κ. «Αντίσταση», 309 Π.Κ. «Επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού» και 374 Π.Κ. παρ. δ & ε «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής».

Οι Συνάδελφοί μας, απέδειξαν για μία ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού τους, κάνοντάς μας υπερήφανους και εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες του Νομού Σάμου. Ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην δράση, στον τραυματισθέντα συνάδελφο μας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ».

00Elia

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Ν. Μηταράκης: Η εντυπωσιακή μείωση των ροών στα νησιά μας κατά 92% αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια της χώρας μας για την καταπολέμηση κυκλωμάτων λαθροδιακινητών

Μειωμένες κατά – 92% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, δηλαδή τους μήνες κατά τους οποίους είναι σε ισχύ τα αυξημένα μέτρα επιτήρησης των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, καταγράφηκαν οι

Περισσότερα »