Ημερομηνία εισαγωγικών εξετάσεων για την Α’ τάξη Μουσικού Γυμνασίου Σάμου

Ημερομηνία εισαγωγικών εξετάσεων για την Α’ τάξη Μουσικού Γυμνασίου Σάμου

Ενημερώνουμε τους υποψηφίους για την Α’ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Σάμου σχολικού έτους 2020-21 ότι οι εισαγωγικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα των Γυμνασίων (Κανάρη 13, Σάμος) τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 μεταξύ 9.00 – 12.30

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε γρουπ 5-6 μαθητών ενώπιον 5μελούς επιτροπής. Οι ώρες για το κάθε γκρουπ ανακοινώνονται από τη διεύθυνση του σχολείου με τηλεφωνική επικοινωνία. Οι υποψήφιοι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται στο χώρο των γυμνασίων με ΜΟΝΟ έναν συνοδό. Η προσέλευση τους θα γίνεται 15 λεπτά πριν την εξέταση. Η διάρκεια της εξέτασης είναι 30-45 λεπτά.

Για τους υποψήφιους που επιθυμούν να εξεταστούν στην προαιρετική διαδικασία εκτέλεσης οργάνου, θα πρέπει να έχουν μαζί τους το μουσικό όργανο (εκτός από πιάνο και ντραμς τα οποία θα υπάρχουν στο χώρο εξέτασης).

Μετά το πέρας των εξετάσεων, την ίδια μέρα, θα ανακοινωθεί η λίστα των εισακτέων, επιλαχόντων και απορριπτέων στο blog του σχολείου.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ Σάμου στη νότια πλευρά

Συνελήφθησαν (3) ανήλικοι αλλοδαποί στη Σάμο, για το αδίκημα του εμπρησμού σε εγκαταστάσεις του ΚΥΤ

Συνελήφθησαν την Κυριακή (20/09) στη Σάμο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) ανήλικοι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική

Περισσότερα »