Ημερίδα για την αντιμετώπιση της διαφορετικότητας από το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Ημερίδα με θέμα: «Άνθρωπος με διαφορετικότητα, οικογένεια και σχολείο. Πως μπορούμε να διαχειριστούμε τις αντιδράσεις συμμαθητών, γονέων και του κοινωνικού συνόλου», διοργανώθηκε από το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Σάμου σε συνεργασία με το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου,το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου. Ομιλήτριες ήταν οι:

00Diaforetikotita2
1. Ελένη Γκότση, Παιδοψυχίατρος. Η κα Γκότση ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στη Παιδοψυχιατρική στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων του Σισμανόγλειου Γ.Ν.Α. Έχει εργαστεί στο κέντρο βρεφών ΜΗΤΕΡΑ. Έχει εκπαιδευτεί στη συστημική ψυχοθεραπεία λαμβάνοντας τον τίτλο της οικογενειακής θεραπεύτριας, και 2.Αγγελική Φουστέρη, Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος.

00Diaforetikotita3

Η κα Φουστέρη είναι ιδιώτης Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος, Λέκτορας Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Ακαδημαϊκή συνεργάτιδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο τομέα της Ειδικής Αγωγής, η οποία λόγω ενός ατυχήματος δεν μπόρεσε να έρθει στη Σάμο και την εισήγησή της διάβασε το στέλεχος του ΚΕΦΙΑΠ κ.Τόνια Κονταξή.

Την εκδήλωση συντόνισε η διευθύντρια του Κέντρου ειδικής εκπαίδευσης κα Τσιαμήτρου, ενώ άνοιξε με σύντομη ομιλία του ο διευθυντής του νοσοκομείου Σάμου κος Μιχάλης Καραβασίλης. Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Πηγή: www.samiaki.tv

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα