Ημέρα υιοθεσίας στο προσωρινό καταφύγιο αδέσποτων του Δήμου Σάμου

Ο Δήμος Σάμου και το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου καλούν όλους τους φιλόζωους στην ‘Ημέρα Υιοθεσίας’ την Κυριακή, 1.4.2018 και ώρα 12.00 – 14.00 στο προσωρινό καταφύγιο αδέσποτων σκύλων του Δήμου, που βρίσκεται στην θέση Καμάρα δίπλα στο ΧΥΤΑ (σκουπιδότοπο, πρώην ‘animal care’).

Χαρά μας θα είναι να σας γνωρίσουμε τα αδέσποτα φιλαράκια μας, που λαχταρούνε να βρούνε μια ζεστή αγκαλιά και …επιτέλους ένα σπίτι. Όλους τους αξίζει μια καλύτερη τύχη.

Είμαστε βέβαιοι, πως όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα βρούνε τον κατάλληλο σύντροφο. Υπάρχουν σκυλιά κάθε ηλικίας, ράτσας, μεγέθους, ταμπεραμέντου (ήσυχα, ζωηρά, παιχνιδιάρικα) και σκοπού (π.χ. φύλακες, κυνηγόσκυλα και προ πάντων για συντροφιά στο σπίτι). Αυτήν την στιγμή έχουμε και πολλά κουταβάκια.

Όλα τα σκυλιά είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και έχουν ηλεκτρονική σήμανση. Να επισημάνουμε επίσης, πως κάθε υιοθεσία θα είναι εντελώς δωρεάν.

Μαζί μας θα είναι ο εκπαιδευτής σκύλων, ο κ. Νίκος Βαλσάμης, που θα είναι στην διάθεση σας να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές.

Τα αδέσποτα φιλαράκια μας και εμείς σας περιμένουμε!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες

επικοινωνήστε μαζί μας:

Δήμος Σάμου

Τηλ. 2273353540

Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου

τηλ. 6994237787 και 2273061662

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα