Ημέρα δράσης για την Υγεία στο Νοσοκομείο της Σάμου

Ημέρα δράσης για την Υγεία στο Νοσοκομείο της Σάμου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζόμενων του Γ.Ν. Σάμου λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας για την υγεία και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου ανάρτησε πανό στην είσοδο του Νοσοκομείου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Στη συνάντηση τέθηκαν από πλευράς του Συλλόγου τα εξής αιτήματα.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των κλάδων ή ειδικοτήτων, ώστε να καλυφθούν πλήρως όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου.

Να παραμείνουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και στην φύλαξη του Νοσοκομείου

Να Προμηθευτεί το Νοσοκομείο το απαιτούμενο   υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό με προτεραιότητα στα Μέσα ατομικής προστασίας.

Δημιουργία θαλάμου αρνητικής πίεσης.

Την ίδια μέρα αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ Σάμου ανάρτησε πανό στην είσοδο του Νοσοκομείου, εξέφρασε την συμπαράσταση του στους εργαζομένους και παρέδωσε υλικά ατομικής προστασίας στο Σύλλογο. Επίσης το Εργατικό Κέντρο Σάμου ανάρτησε πανό στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και απαίτησε να χορηγηθούν από την κυβέρνηση όλα τα απαραίτητα υλικά-εξοπλισμός-ατομικά μέσα προστασίας.

0NosokomeioDiamartyria02

Το Δ.Σ. του Συλλόγου δηλώνει για μια ακόμα φορά ότι στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει το Δημόσιο σύστημα υγείας, που αυτή την περίοδο αποδείχτηκε περίτρανα το πόσο σημαντική είναι η ύπαρξή του και η απαιτούμενη ενίσχυσή του, η πλήρη ενισχυσή του, η πλήρη χρηματοδότηση από το κράτος και η στελέχωση του. Δηλώνει επίσης την ανάγκη επίταξης κλινικών και εργαστηρίων του ιδιωτικού τομέα δωρεάν.

Όσο για την ατομική ευθύνη που μας υπενθυμίζει συνεχώς η κυβέρνηση, τόσο εμείς θα της υπενθυμίζουμε την δική της ευθύνη. Την μόνη ευθύνη που έχουν οι εργαζόμενοι είναι στον κοινό αγώνα για ένα αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας.

Το Δ.Σ.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »