Η Χριστιάνα Καλογήρου παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Σάμου «Εμείς για το Αιγαίο»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο του Καρλοβάσου η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Π.Ε. Σάμου του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο».

Στην ομιλία της η Χριστιάνα Καλογήρου αναφέρθηκε στην ανάγκη η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να προχωρήσει με ρεαλισμό, επίγνωση και υπευθυνότητα, χωρίς μεγάλα λόγια και μεγαλόπνοες διακηρύξεις, τονίζοντας:

00kalogirouKarlovasi02

«Έχουμε την πεποίθηση, έχουμε τη δύναμη, έχουμε τις δυνατότητες. Χτίζουμε τις ευκαιρίες, ώστε με τη δύναμη των ανθρώπων και την ψυχή των νησιών μας, να γίνεται η καθημερινή ζωή, για όλες και για όλους, από το μικρό μέχρι το μεγάλο, από το σημαντικό μέχρι το φαινομενικά ασήμαντο, κάθε μέρα καλύτερη».

00kalogirouKarlovasi03

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και χαιρέτησαν ο νέος δήμαρχος Σάμου κ. Χρήστος Σεβαστάκης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Γιάννης Μάρκου.

Επίσης, παρόντες ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Τάσος Καλατζής, ο πρώην δήμαρχος Καρλοβάσου κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Διακοσταμάτης, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Μάνος Λογοθέτης και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νίκος Στεφανής.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »