Η συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στη δράση ‘Let’s do it Greece’ στην Κοινότητα Σκουρεϊκων την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, σε συνεργασία με τους κατοίκους του χωριού και το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σάμου

Στο πλαίσιο της δράσης ‘Lets do it Greece’, ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συμμετείχε στη δράση της Κοινότητας Σκουρεϊκων, σε συνεργασία με τους κατοίκους του χωριού και το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σάμου.

Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της εισόδου του χωριού, ασπρίσματα δρόμου και καθαριότητες. Επίσης έγινε δενδροφύτευση τόσο στο χωριό όσο και στην παραλία του Κάμπου Σκουρεϊκων.

Στη συνέχεια όλοι οι συμμετέχοντες γεύτηκαν τα διάφορα εδέσματα που ετοίμασαν τόσο οι κάτοικοι του χωριού όσο και μάγειρες από το Ι.Ε.Κ. Σάμου. Φυσικά, δεν έλειπαν οι παραδοσιακές τηγανίτες και οι σαμιώτικοι λουκουμάδες.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον εκπαιδευτή Μαγειρικής Τέχνης Γιάννη Βαγιανό και στους καταρτιζόμενους του Τμήματος Μαγειρικής του Ι.Ε.Κ. Σάμου για τις γευστικές δημιουργίες τους (κοντοσούβλι, σουπιές κ.α.), καθώς και στον Πρόεδρο του χωριού και ιδιοκτήτη του καφενείου Κώστα Χατζηχρήστο που φιλοξένησε τη δράση. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Ιερέα του χωριού ο οποίος βοήθησε σε όλες τις εργασίες.

Συγχαρητήρια επίσης στον Διευθυντή του Ι.Ε.Κ. Σάμου κ. Νίκο Τριανταφύλλου για τη συμμετοχή τόσο τη δική του όσο και μελών του Ι.Ε.Κ. Σάμου, καθώς και στους Γιώργο Καλογήρου και Μαρία Βονάτσου κατοίκους του χωριού, για την ενεργό δράση τους.

Ένα μεγάλο μπράβο και στους δεκάδες χωριανούς που συμμετείχαν, αλλά και στα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου που βοήθησαν να υλοποιηθεί η δράση αυτή.

Εκ του Δ.Σ.

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Ν. Μηταράκης: Η εντυπωσιακή μείωση των ροών στα νησιά μας κατά 92% αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια της χώρας μας για την καταπολέμηση κυκλωμάτων λαθροδιακινητών

Μειωμένες κατά – 92% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, δηλαδή τους μήνες κατά τους οποίους είναι σε ισχύ τα αυξημένα μέτρα επιτήρησης των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, καταγράφηκαν οι

Περισσότερα »