Η Σάμος ευχαριστεί τη Celestyal Cruises, κι εκείνη ανταποδίδει

Αληθινό πρότυπο ανάπτυξης γίνεται η Σάμος, όχι μόνο ο τόπος, αλλά κυρίως οι κάτοικοι, που εκπαιδεύονται σε νέες μορφές τουριστικής ανάπτυξης.

Αν και βρίσκεται στο επίκεντρο του προσφυγικού, το όμορφο νησί του Αιγαίου καταφέρνει να ξεπερνά τα προβλήματα, να αναπτύσσεται, να μετατρέπεται σε προορισμό με όλο και περισσότερους παθιασμένους και πιστούς φίλους.

Οι αφίξεις κρουαζιεροπλοίων και επιβατών σημειώνουν εκρηκτική άνοδο. Και όσον αφορά το προσφυγικό, ο αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Celestyal Cruises κ. Πυθαγόρας Νάγος είπε στον «Ε»: «Όχι, δεν αισθανθήκαμε το οξυμμένο ζήτημα των προσφύγων, δεν δεχτήκαμε σχόλια, δεν αντιμετωπίσαμε αρνητική κριτική. Ίσα ίσα, το νησί προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά του Ανατολικού Αιγαίου».

00Celestyal01

Ακόμη μια φορά, αιτία των θετικών εξελίξεων γίνεται η θάλασσα, μέσα από τα πρωτοπόρα προγράμματα της Celestyal. Μέχρι πριν λίγα χρόνια, από τα εκατοντάδες νησιά μας γνώριζαν παγκόσμια φήμη ελάχιστα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Σαντορίνη, Μύκονος, Ρόδος, Κρήτη, αυτοί ήταν οι πυλώνες της κρουαζιέρας.

00Celestyal02

Με τακτικές προσεγγίσεις και μαζικές αφίξεις, απέκτησαν προβολή και χιλιάδες οπαδούς-«πρεσβευτές». Τα τελευταία χρόνια, η Celestyal αποφάσισε να ρισκάρει, να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα και να συμπεριλάβει στα προγράμματά της νέους, λιγότερο κλασικούς προορισμούς.

Πηγή: www.efoplistis.gr

Το ρεπορτάζ του Samostoday από τη συγκεκριμένη εκδήλωση ΕΔΩ…

00Celestyal04

00Celestyal05

00Celestyal06

00Celestyal07

00Celestyal08

00Celestyal09

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Το ΚΥΤ και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Πιστεύω πως με τη μεταφορά των μεταναστών-προσφύγων στου «ΖΕΡΒΟΥ», θ’ απαλλαγεί το Βαθύ απ’ αυτή την αθλιότητα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και μίλησε για τα θέματα που ταλανίζουν το νησί της

Περισσότερα »
Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Νότης Μηταράκης: Το σχέδιο αποσυμφόρησης θα επεκταθεί, πέρα από τα νησιά και σε ολόκληρη τη χώρα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, ενημέρωσε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο για την Εθνική Στρατηγική Μετανάστευσης 2020-2021. Παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές της εθνικής

Περισσότερα »