«Η Σάμος αλλάΖΕΙ» καταγγέλλει την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι Πυθαγορείου

Μετά από έγγραφο των αρμόδιων τελωνειακών αρχών, προτείνεται να κλείσει το λιμάνι Πυθαγορείου για τα πλοία από και προς Τουρκία, λόγω της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στον χώρο τελωνειακού διαβατηριακού ελέγχου επιβατών στο Λιμένα Πυθαγορείου.

Η κατάσταση έχει επισημανθεί εδώ και καιρό (από πέρυσι), αλλά παρ’ όλες τις εκκλήσεις των εμπλεκόμενων, το δημοτικό Λιμενικό Ταμείο δεν φρόντισε για τον ευπρεπισμό του χώρου, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσφήμιση της Σάμου (και κατ’ επέκταση της χώρας μας) και να δημιουργείται ζημιά στον τουρισμό του Πυθαγορείου και της Σάμου.

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και την νυν Δημοτική αρχή και τους ανευθυνοϋπεύθυνους με ονοματεπώνυμο, που έχουν την ευθύνη για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι Πυθαγορείου, μια από τις βασικές πύλες εισόδου της Σάμου με αφιξοαναχωρήσεις χιλιάδων τουριστών από τη γείτονα χώρα και από τα κρουαζερόπλοια.

Καταγγέλλουμε την ανικανότητα και ολιγωρία τους, η οποία μπορεί να είναι και σκόπιμη και ηθελημένη, για να δρομολογούν μικροεπαγγελματικά συμφέροντά τους.

Τους καλούμε άμεσα  να επιλύσουν τα χρόνια προβλήματα με παρεμβάσεις στον χώρο του τελωνειακού διαβατηριακού ελέγχου, με τοποθέτηση οικίσκου, που θα διαθέτει τουλάχιστον τουαλέτες, νερό, σκίαστρα και την ασφάλιση του χώρου, ώστε οι επισκέπτες μας να έχουν στοιχειωδώς ευπρεπείς συνθήκες στο χώρο εισόδου/εξόδου από το Λιμένα Πυθαγορείου.

Πηγή: www.samiaki.tv

Επισυνάπτεται  το σχετικό  έγγραφο:

00Limani01

00Limani02

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »