«Η Σάμος αλλάΖΕΙ» για την εκλογή νέου Δημάρχου

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση των αυτοδιοικητικών εκλογών  με το νέο θεσμικό πλαίσιο (μεταρρύθμιση η Κλεισθένης).

Συγχαίρουμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γ. Στάντζο και ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που θα έχει να αντιμετωπίσει στο νέο τοπίο της αυτοδιοίκησης, με νέο δήμο και ανοιχτά πολλά προβλήματα.

Οι εκλογές αυτές είναι οι πρώτες που έγιναν με την απλή αναλογική. Είναι βέβαιο ότι το πραγματικό σώμα διαβούλευσης, προγραμματικών συγκλίσεων  και αποφάσεων θα είναι το Δημοτικό Συμβούλιο που θα αναλάβει την 1η Σεπτεμβρίου, όπου εκφράζονται και οι 6 δημοτικές παρατάξεις, με τη δύναμη που τις έδωσαν οι συμπολίτες μας. Θα απαιτηθεί από όλες τις δημοτικές  παρατάξεις σύνεση, δημοκρατική συνέπεια και προγραμματικές συγκλίσεις για την αντιμετώπιση και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων καθώς  και τομών στο τρόπο διοίκησης και οργάνωσης του νέου Δήμου.

Να επαναλάβουμε τη δέσμευση μας ότι η δημοτική κίνηση «η Σάμος αλλάΖΕΙ» θα έχει συνεχή παρουσία στα χωριά και τις πόλεις του Δήμου μας καθώς και δυναμική και διακριτή παρέμβαση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με τους 2 δημοτικούς συμβούλους της, από τη θέση της προγραμματικής και δημιουργικής αντιπολίτευσης, υπηρετώντας τις αρχές και το πρόγραμμά μας, με γνώμονα την ουσιαστική επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου προς το συμφέρον των συμπολιτών μας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »