Η Σαμιακή Λέσχη Βέσπας (Samos Vespa Club) εγκαινίασε τα νέα της γραφεία

Σε μια πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα το ΔΣ, μέλη, αλλά και φίλοι της Σαμιακής Λέσχης Βέσπας, βρέθηκαν στο Μαλαγάρι, στη Μαυρογένειο Σχολή, όπου εκεί εγκαινιάσθηκαν τα νέα γραφεία της Σαμιακής Λέσχης Βέσπας.

«Ο κόπος ενός χρόνου ανταμείβεται. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι να λειτουργούμε δειλά δειλά» δήλωσε στο πρωϊνό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, o πρόεδρος της Λέσχης κ. παναγιώτης Κρόκος. Και συνέχισε: «

Είναι μια παλιά αίθουσα σχολική που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμος για να την έχουμε σαν γραφείο, αλλά παράλληλα θα λειτουργεί και σαν έκθεση βέσπας.  Ο χώρος λειτουργεί για το κοινό κάθε Δευτέρα μετά τις 5 το απόγευμα. Σαμιακή Λέσχη Βέσπας ο τίτλος στο καταστατικό και Samos Vespa Club το πιο διεθνές ας πούμε. Τα εγγεγραμμένα μέλη στους καταλόγους μας είναι γύρω στα 35, με ενεργά μέχρι 15 μέλη, τα οποία και αυξομοιώνονται.

00EgkainiaVespaClub02

Βέσπες υπάρχουν και μπορεί να βρεί κάποιος στο διαδίκτυο και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες. Με 3.000 – 4.000 ευρώ μπορείς να βρεις κάτι καλό και με λίγα χρήματα που μπορείς να βάλεις για τη βελτίωσή του να έχεις ένα καλό μηχανάκι.

Κάνουμε διάφορες εκδρομές και εντός και εκτός Σάμου και όποιος έχει την τρέλα με τη βέσπα είναι καλοδεχούμενος. Επίσης κάνουμε και διάφορες εθελοντικές δράσεις, όπως πρόσφατα που κάναμε εθελοντική αιμοδοσία».

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »