Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Σάμο

Η Περιφερειάρχης, συνοδευόμενη από τους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Κατρακάζο και Γιώργο Κυριαζή, συναντήθηκε χθες στο Καρλόβασι με το Διοικητικό Συμβούλιο του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Σάμου, ο οποίος αριθμεί 181 μέλη με περισσότερες από 13.000 κυψέλες.

Η κα. Καλογήρου παρέστη στο σεμινάριο για τη μελισσοκομία και στον χαιρετισμό της είπε ότι αποτελεί στρατηγική επιλογή της Περιφερειακής Αρχής η διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό και πρόσθεσε: «Υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο την προώθηση των υψηλής ποιότητας παραγόμενων προϊόντων μελισσοκομίας, ώστε να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Για το λόγο αυτό με κάθε χρηματοδοτικό μέσο ενισχύουμε την προσπάθεια των παραγωγών».

00KalogirouSamos02

Η Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Καρλοβασίου κ. Τάσο Καλατζή και συζήτησαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο, τον Έπαρχο Ικαρίας κ. Παναγιώτη Γενούζο και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Π.Ε.  Σάμου, δηλαδή στη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους.

00KalogirouSamos03

Το απόγευμα η Περιφερειάρχης θα παραστεί στην εκδήλωση απόδοσης ευχαριστίας στο Εθελοντικό Κίνημα Πολιτικής Προστασίας της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων για την πολύτιμη προσφορά του. Στην εκδήλωση θα παραδοθούν οι στολές που η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προμηθεύτηκε για την κάλυψη των αναγκών των ομάδων δασοπροστασίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ο προγραμματισμός δράσης για την προσεχή περίοδο.

00KalogirouSamos04

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »