Η παράταξη «Δράση – Ενότητα –Προοπτική» ζητά την παραίτηση της κας Ανδρεάδου, Προέδρου του ΝΔΠΠ ΔΟΠΠΟΝΑΣ

Η κυρία Ανδρεάδου, Πρόεδρος  του  ΝΔΠΠ ΔΟΠΠΟΝΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ),

απαξιώνοντας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου και παραβαίνοντας την σχετική νομοθεσία  αφενός για τον τρόπο σύγκλησης συμβουλίων και αφετέρου ως προς το χαρακτηρισμό ενός θέματος ως κατεπείγοντος  ομολόγησε ότι έκανε έκτακτο συμβούλιο στο ΔΟΠΠΟΝΑΣ  χθες 08/05/2018 χωρίς να καλέσει τα μέλη σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχει δικαίωμα να κάνει ατομική κριτική και να ζητά εξηγήσεις από όπου θέλει αλλά όχι στο όνομα ενός Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε εν αγνοία μελών του ΔΣ.

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ συνεχίζει να παραπληροφορεί, ενώ με κάθε είδους δικαιολογίες δεν απαντά στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης  και της αθλητικής κοινότητας για διάφορα σοβαρά θέματα.

Προφανώς αισθάνεται θεματοφύλακας της γραμμής που τηρούν αυτοί που την υποκινούν σε ατοπήματα αλλά και την συγκαλύπτουν.

Για τους λόγους αυτούς η παράταξη μας θα προβεί στις νόμιμες διαδικασίες ακύρωσης της εν λόγω «απόφασης» του ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Ζητούμε επίσης, την παραίτηση της κας Ανδρεάδου από τη θέση της Προέδρου του ΝΠΔΔ και την άμεση αντικατάσταση της από τον Δήμαρχο καθώς με τις ενέργειες της  κρίνεται ως εντελώς ακατάλληλο πρόσωπο στο να διαχειριστεί τα θέματα αθλητισμού και παιδείας στο ΝΠΔΔ ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Αυτό που χρειάζεται να μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά μας πρωτίστως, είναι οι αρχές της ειλικρίνειας, της συνέργειας και της τήρησης των δημοκρατικών θεσμών.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »