Η ομάδα παραδοσιακού χορού του Ι.Ν. Αγίου Θεοδώρου Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Λίγες μέρες μετά την έλευση του νέου έτους (2019), η ομάδα παραδοσιακού χορού του Ι.Ν. Αγίου Θεοδώρου Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη σε κέντρο διασκέδασης στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα και η βροχή που έπεφτε έξω, έκανε ακόμα πιο όμορφο το εσωτερικό περιβάλλον.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο π. Δημήτριος Ρηγάκης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Θεοδώρου και από τους εμπνευστές της δημιουργίας της ομάδας παραδοσιακού χορού της ενορίας του.

00PitaXoreftikoAgiouTheodorou02

Στη σύντομη ομιλία του ο π. Δημήτρης Ρηγάκης είπε:

«Φέτος είναι η 10η χρονιά λειτουργίας της χορευτικής ομάδας. Μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε δειλά – δειλά αλλά με πολύ κόπο, με πολύ μόχθο, αλλά με πολύ υπομονή και καταφέραμε να είμαστε στο επίπεδο αυτό το οποίο είμαστε. Θέλω να σας ευχαριστήσω, θέλω να σας συγχαρώ γιατί όλα αυτά τα χρόνια ανέχεστε πρώτα εμένα και έπειτα του υπολοίπους. Έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε μια φούσκα. Να υποστηρίζουμε αυτό που κάνουμε κι έτσι να συνεχίζουμε. Και αν θυμάστε από την πρώτη χρονιά που δημιουργήθηκε το χορευτικό μας, έλεγα ότι ναι μεν ο στόχος είναι η επιστροφή στα ήθη, στα έθιμά μας και στις παραδόσεις μας, αλλά ο κυριότερος στόχος μας είναι όλοι εμείς, να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε μονιασμένοι, να είμαστε μια οικογένεια».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρης Βογιατζής και ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Μάνος Λογοθέτης.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα