Η ΝΟ.Δ.Ε. της ΝΔ Σάμου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Η ΝΟ.Δ.Ε. της ΝΔ Σάμου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την Κυριακή (12/01) πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης «Ζυγός» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Σάμου και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ανατολικής και Δυτικής Σάμου.

Την πίτα ευλόγησε π. Νεκτάριος Τζαφέρης, παρουσία και του Βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Στο σύντομό του χαιρετισμό ο Βουλευτής Σάμου μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:

00Node03

«Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, αυτή η παράταξη που ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας θα οδηγήσει την χώρα σε καλύτερες μέρες, σε πιο ήρεμα νερά. Ξέρετε όλοι είναι δύσκολη εποχή, ειδικά το ιστορικό νησί της Σάμου δυναστεύεται, ταλαιπωρείται από το προσφυγικό, το νησί του Πυθαγόρα και του Αρίσταρχου για άλλη μια φορά είναι στο διεθνές ενδιαφέρον αλλά όχι όπως θα θέλαμε. Προβάλλοντας την προσφορά του στην παγκοσμιότητα.

Πιστεύω με τα σχέδια τα οποία δύσκολα υλοποιούνται αλλά θα υλοποιηθούν και έχουμε στοιχεία ότι όλα θα πάνε καλά, πιστεύω του χρόνου αυτή την εποχή η Σάμος θα είναι ελεύθερη από αυτή την δυνάστευση από τους μετανάστες – πρόσφυγες και θα ακολουθήσει την πορεία που της επιφυλάσσει το μέλλον βλέποντας πίσω στο παρελθόν».

00Node01

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί ήταν η κα Άννα Αργυρή – Βακεντή και αντιστοιχούσε σ’ ένα πολύ καλό δώρο (μικροβιολογικές εξετάσεις), προσφορά της κας Βηθλεέμ Καραμηνά.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετά στελέχη της ΝΔ από διάφορα σημεία του νησιού, ενώ ακολούθησε γλέντι με νησιώτικα και λαϊκά ακούσματα με την ορχήστρα του κ. Μαυρίκη.

00Nefeli01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »