Η Μικρά Ασία και το Αιγαίο της Καρδιάς μας

Η Μικρά Ασία και το Αιγαίο της Καρδιάς μας

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΗΡΑΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ» σε συνεργασία με την Ένωση Μικρασιατων Σάμου, διοργανώνουν συναυλία παραδοσιακής μουσικής με τραγούδια της ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ και ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, που θα παρουσιασθεί τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 στις 20.30 μ.μ στον προαύλιο χώρο του 1ου & 2ου Γυμνασίου Σάμου.

Τη συναυλία πλαισιώνει μουσικό σχήμα με τους καταξιωμένους μουσικούς της παραδοσιακής μουσικής : ΧΡΙΣΤΟ ΤΣΙΑΜΟΥΛΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΟΥΤΙ, ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΙΑ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΚΟΥΒΕΝΤΑ-ΒΙΟΛΙ, ΑΓΓΕΛΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ-ΛΑΟΥΤΟ και ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΟΡΜΠΑΡΑΚΗ-ΚΑΝΟΝΑΚΙ.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει η χορωδία και οι μουσικοί της ΕΝΩΣΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΣΑΜΟΥ, με τραγούδια της Μικράς Ασίας και θα συνεχισθεί με το μουσικό σχήμα του ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΣΙΑΜΟΥΛΗ –ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΙΑ και των μουσικών που τους πλαισιώνουν σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια και χορούς που αγαπήσαμε από τη ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ και τα ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΙΟΥ, με άρωμα ΕΛΛΑΔΑΣ. Οι χορευτικές ομάδες της ΕΝΩΣΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΣΑΜΟΥ θα πλαισιώσουν τη συναυλία, με παραδοσιακούς χορούς, στολίζοντας τη μουσική βραδιά με τη χορευτική μας παράδοση.

Για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και την τήρηση των που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Πολιτισμού για την εξάπλωση του Covid-19 θα ισχύουν τα εξής:

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα προσέλευσης η οποία είναι η 20:30.

Κρατήσεις θέσεων στο Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Τουρισμού στα τηλέφωνα 22733-2273350117 & 22733-50141,

Προπώληση εισιτήριων την Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 22:00 στα Γραφεία της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου Γυμνασιάρχου Βασμανώλη ( Πλατεία Αγίου Νικολάου).

Επιτρέπονται μόνο καθήμενοι σε όλες τις εκδηλώσεις.

Κατά την είσοδο και την έξοδο από και προς τα καθίσματα θα πρέπει το κοινό να χρησιμοποιεί προστατευτική μη ιατρική μάσκα.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 150 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 416 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 18 κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 16 συνδέονται με γνωστές συρροές

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, αναφέρονται τα εξής: “Σήμερα ανακοινώνουμε 416 νέα κρούσματα του νέου

Περισσότερα »