Η Λευκή Νύχτα στη Σάμο το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Θεατρική Παράσταση για παιδιά από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος"

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου ενημερώνουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού πως οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας θα πραγματοποιηθούν κανονικά το Σάββατο 28 Ιουλίου.

Οι δύο σύλλογοι συμμετέχουν στο τριήμερο εθνικό πένθος και δεσμεύονται να στηρίξουν τους πυρόπληκτους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Παράλληλα τη Λευκή Νύχτα, έναντι της Εθνική Τράπεζας Ελλάδος, θα υπάρχει περίπτερο του κοινωνικού παντοπωλείου στο οποίο όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να αφήνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Καλό θα ήταν νωρίτερα, μέσω διαδικτύου και τηλεόρασης, να έχετε ενημερωθεί για τις ανάγκες που έχουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου κάνει έκκληση για αίμα (η αιμοδοσία Σάμου συμμετέχει στην Λευκή Νύχτα και θα μπορεί να δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά).

Επίσης για όσους επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά του πληγέντες μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

5186092291418 ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418 με Δικαιούχο τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Σας παρακαλούμε αυτή η συγκλονιστική καταστροφή, να μην αποτελέσει αφορμή αντιπαράθεσης κατοίκων και επαγγελματιών της πόλης μας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας

Μιχάλης Μητσός

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Μανώλης Γιοκαρίνης

Terpsis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Ν. Μηταράκης: Η εντυπωσιακή μείωση των ροών στα νησιά μας κατά 92% αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια της χώρας μας για την καταπολέμηση κυκλωμάτων λαθροδιακινητών

Μειωμένες κατά – 92% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, δηλαδή τους μήνες κατά τους οποίους είναι σε ισχύ τα αυξημένα μέτρα επιτήρησης των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, καταγράφηκαν οι

Περισσότερα »