Η Λαϊκή Συσπείρωση Σάμου για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΦΠΑ και τους πλειστηριασμούς

Κοροϊδία δίχως έλεος με τον μειωμένο ΦΠΑ και αυταρχικός κατήφορος δίχως τέλος για τις δίκαιες διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών.

Αυτά είναι δύο από τα τελευταία δείγματα γραφής της κυβέρνησης της ψευδεπίγραφης «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του, των ΑΝΕΛ.

Στη πρώτη περίπτωση – την οποία η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σάμου κατήγγειλε έγκαιρα στο δημοτικό συμβούλιο  –  κατάργησε τον μειωμένο ΦΠΑ σε 27 νησιά και έδωσε παράταση στα 5 νησιά που έχουν HOT SPOT μέχρι 30-6-2018 (οποία μεγαλοψυχία!!!), για να κερδίσει ζεστό χρήμα το οποίο θα δώσει ρεγάλο στους «φτωχούληδες» εφοπλιστές ως επιδότηση….. μεταφοράς εμπορευμάτων!!! Κόβουν από το λαό και τα δίνουν στην πλουτοκρατία, αυτή είναι η δουλειά που έχουν αναλάβει και την κάνουν πολύ καλά. Και αφού κάνουν το μεγάλο φαγοπότι, «σκουπίζουν το τραπέζι και πετάνε τα ψίχουλα στους πεινασμένους», δίνουν δηλαδή ένα ακόμη εφάπαξ επίδομα της κοροϊδίας για να κλείσουν στόματα.

Στη δεύτερη περίπτωση, των πλειστηριασμών, για τους οποίους πάλι με πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης το δημοτικό συμβούλιο Σάμου τάχθηκε ομόφωνα ΚΑΤΑ, «αποφασίζει και διατάσσει» ότι απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες, οι διαδηλώσεις έξω από τα δικαστήρια κλπ.

Έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους. Δεν μπορούν να περάσουν τη πολιτική τους αν δεν χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα. Και επειδή χτύπημα του λαϊκού- εργατικού κινήματος δεν γίνεται χωρίς επίθεση στο ΚΚΕ, χωρίς αντικομμουνισμό, φτάσανε στο σημείο να εγκαλούν το ΚΚΕ  ξεθάβοντας γελοία επιχειρήματα περί «συνεργασίας με τη δεξιά», προσφιλή χυδαία μέθοδο της παλιάς σοσιαλδημοκρατίας.

Φτάσανε στο σημείο να απαγορεύσουν την είσοδο στη Βουλή του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και βουλευτών του Κόμματος που βρισκόταν στη διαδήλωση του ΠΑΜΕ κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και του αυταρχισμού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Σάμου καλεί τους εργαζόμενους και το λαό του νησιού μας, να καταδικάσουν την κοροϊδία και τις αυταρχικές μεθοδεύσεις και να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία για να παλέψουν το δίκιο τους. Να συμπαραταχθούν με το ΚΚΕ για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής που καταδικάζει τα νησιά μας στο μαρασμό και την απομόνωση.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου και ταρακούνησε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »