Η Κρήτη ο αγαπημένος ελληνικός προορισμός των Ολλανδών. To 8% των ερωτηθέντων επιλέγουν Σάμο

Η Κρήτη ο αγαπημένος ελληνικός προορισμός των Ολλανδών. To 8% των ερωτηθέντων επιλέγουν Σάμο

Η Κρήτη παραμένει ο αγαπημένος ελληνικός προορισμός των Ολλανδών, σύμφωνα με δημοσκόποηση της ιστοσελίδας Griekenland.net, στην οποία μετείχαν 1.481 επισκέπτες της ιστοσελίδας. 

Η Κρήτη επιλέχθηκε από το 23% αυτών που “ψήφισαν” στη δημοσκόπηση και ακολούθησαν: Η Κέρκυρα με 11%, η Κως με 10%, η Ρόδος με 9%, η Λέσβος και η Σάμος από 8% η κάθε μια.

Αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις καλοκαιρινές διακοπές φέτος, οι Ολλανδοί προσδοκούν ότι από τον Ιούλιο θα μπορέσουν να έλθουν στην Ελλάδα.

Στις επιλογές των Ολλανδών για ελληνικούς προορισμούς, αξιοσημείωτη είναι η υψηλή κατάταξη της Καρπάθου, που “ψηφίσθηκε” από το 7% των συμμετεχόντων. Οι όμορφες παραλίες της και η ηρεμία στις διακοπές είναι ο λόγος για την προτίμηαη της Καρπάθου.

Η Ζάκυνθος έλαβε επίσης το 7% των ψήφων, με τους Ολλανδούς να θέλουν να επισκεφτούν την παραλία Ναυάγιο και τα παραθαλάσσια θέρετρα του νησιού, όπως το Τσιλιβί.

Η Κρήτη, όπως και το 2019, είναι ο αγαπημένος ελληνικός προορισμός των Ολλανδών. Οι δυνατότητες για διακοπές στη Μεγαλόνησο είναι απεριόριστες, με τους Ολλανδούς να επισημαίνουν ότι οι κλιματικές συνθήκες ευνοούν τις διακοπές τόσο την Άνοιξη όσο και το Φθινόπωρο.

Η Κεφαλονιά και η Λευκάδα κερδίζουν επίσης δημοτικότητα μεταξύ των Ολλανδών. Η Κεφαλονιά δεν ήταν μέχρι τώρα στις επιλογές τους, αλλά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων για νέους προορισμούς (γι αυτούς), που θα ήθελαν να επισκεφθούν.

Η Μύκονος και η Σαντορίνη ναι μεν δεν βρίσκονται στις επιλογές διακοπών των Ολλανδών, όμως θα ήθελαν να τα επισκεφτούν έστω μια φορά και να δούν αξιοθέατα, όπως η Οία.

tornosnews.gr

00VKDMarket1

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Ν. Μηταράκης: Η εντυπωσιακή μείωση των ροών στα νησιά μας κατά 92% αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια της χώρας μας για την καταπολέμηση κυκλωμάτων λαθροδιακινητών

Μειωμένες κατά – 92% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, δηλαδή τους μήνες κατά τους οποίους είναι σε ισχύ τα αυξημένα μέτρα επιτήρησης των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, καταγράφηκαν οι

Περισσότερα »