Η Ερωφίλη και οι συνεργάτες της μάγεψαν στη συναυλία στο Κοκκάρι

Η «Ανατροπή» επισκέφθηκε τα Σκουραίικα

Ο Δήμος Σάμου και ο πολιτιστικός, μορφωτικός και λαογραφικός Σύλλογος Κοκκαρίου «Η Πηγή της Μάνας» αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με μία συναυλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο χώρο του πάρκινγκ όπισθεν του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, προσκεκλημένη ήταν η σημαντική ερμηνεύτρια Ερωφίλη με πολλά χρόνια αξιόλογης πορείας στο ελληνικό τραγούδι τόσο με τη δική της δισκογραφία όσο και με την συνεργασία της με το συγκρότημα «Τρίφωνο».

00Erofili02

Την συνόδευσαν αξιόλογοι μουσικοί, και ειδικότερα ο συνθέτης Κώστας Γιαννάκης (πιάνο), ο Βασίλης Ραψανιώτης (βιολί) και ο Μιχάλης Ατσάλης (κιθάρα και μπουζούκι). Στην συναυλία συμμετείχε φιλικά και η Πένυ Παπακωνσταντίνου.

Το ρεπερτόριο περιελάμβανε αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία, τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών καθώς επίσης και παραδοσιακά και Σμυρναίικα τραγούδια, κάτι που έκανε το κοινό να τραγουδήσει αλλά και να χορέψει.

00Erofili03

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο π. Γεώργιος Αρχοντούλης, o Αντιδήμαρχος κ. Πάρης Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκαρίου κ. Δημήτρης Γαλανής και αρκετός κόσμος που κατ’ ομολογία πέρασε όμορφες και ξένοιαστες στιγμές.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00VKDMarket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »