Η Δημοτική παράταξη «Η ΣΑΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Παρουσία φίλων και μελών της Δημοτικής παράταξης «Η ΣΑΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε γνωστό κατάστημα διασκέδασης στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Δίνοντας τις καθιερωμένες ευχές, ο Δήμαρχος Σάμου αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής αρχής από το Σεπτέμβριο του 2014. Όπως είπε ο κ. Αγγελόπουλος, έγιναν πρωτοβουλίες με αποτέλεσμα και επιδιώξεις με ουσία, ενώ η προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη δε σταματά.

Με εξαιρετικά περιορισμένη χρηματοδότηση, με το προσφυγικό\μεταναστευτικό πρόβλημα, την επιβάρυνση του τουριστικού προϊόντος και διαφόρων συνεπειών, ο Δήμος Σάμου κατάφερε με επίπονη και επίμονη δουλειά ν’ ανταποκριθεί με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και γνήσιο ενδιαφέρον για τον τόπο.

Η Σάμος του σήμερα, έχει να επιδείξει έργα που ολοκληρώθηκαν και έργα που βρίσκονται προς υλοποίηση. Έργα αναβάθμισης και συντήρησης σε σχολεία, γήπεδα, λιμάνια, υλοποίηση σχεδίου ασφάλειας νερού, οικιακή κομποστοποίηση, ανακύκλωση. Σημαντική μέριμνα και ενίσχυση υποδομών Κοινωνικής μέριμνας, δομές παροχών βασικών αγαθών, δράσεις για την τουριστική προβολή του νησιού με οργάνωση αποστολών σε τουριστικές εκθέσεις και κινήσεις για την ανάδειξη του πολιτισμού της Σάμου σε παγκόσμιο επίπεδο.

00HSamosMprostaPita02

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αμυρσώνης, οι Αντιδήμαρχοι Πάρης Παπαγεωργίου και Χριστόδουλος Σεβαστάκης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ Άννη Ανδρεάδου, ο πρόεδρος της Σαμιακής Αρωγής Κυριάκος Πατσίδης, ο Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου Βασίλειος Βαλκαμλής, ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου, Αναστάσιος Καλατζής, ο Αντιδήμαρχος Μαραθοκάμπου Εμμανουήλ Ισιδώρου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννα Καραγιάννη, Δημήτρης Καραγιάννης, Νίκος Στεφανής, Δημήτρης Κυριαζής, Αντώνης Σίμος, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Σάμου Βασίλης Πανουράκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Πολυκράτης Κωνσταντινίδης, ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και συμβολαιογράφος Θέμος Δημόπουλος, ο πολιτευτής της ΝΔ Μάνος Λογοθέτης και πρόεδροι Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων.

00HSamosMprostaPita03

Από την κοπή της πίτας και για τους δικούς τους λόγους από την πλευρά του Δημοτικής παράταξης απουσίαζαν οι εξής: Ελισαίος Μαυρατζώτης (δεν του στάλθηκε πρόσκληση), Κώστας Βογιατζής, Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή, Γιώργος Διακοσταμάτης, Λευτέρης Αξιώτης και Ζωή Πυργιώτη – Τσερέ.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Χάρης Ζαβουδάκης (δημοσιογράφος της ΕΡΤ) που βρήκε το φλουρί της πίτας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ σε λίγο…

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα