Η Δημοτική Κοινότητα Βαθέος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Η Δημοτική Κοινότητα Βαθέος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Συνεχίζοντας την παράδοση ετών, μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Άνω Βαθύ για την έλευση του νέου χρόνου, η Δημοτική Κοινότητα Βαθέος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, παρουσία του εφημέριου της εκκλησίας, π. Δημητρίου Λάνδρου και του π. Ευτύχιου Λάνδρου.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας, κ. Σταμάτης Σεϊρλής, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε στους κατοίκους που τίμησαν τον συνδυασμό του και τον εξέλεξαν πρόεδρο, όπως και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονται στο κοινοτικό συμβούλιο.

«Είμαστε σε κάποιες δύσκολες συγκυρίες, το γνωρίζετε πολύ καλά και τις δυσκολίες που έχει ο τόπος και η κοινότητα. Να ξέρετε πάντως ότι με όλη την δύναμή μας και με την βοήθεια του Δημάρχου και του Δ.Σ. Ανατολικής Σάμου, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα ξαναφέρουμε το χωριό εκεί που ήταν και εκεί που του αξίζει». Ο κ. Σεϊρλής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζομένους, το συμβούλιο και την οικογένειά του για την συμπαράσταση.

00PitaVathi02

Στη συνέχεια, η μέρα έκρυβε μια έκπληξη με την τιμητική βράβευση της Γραμματικής Τσουκαλά του συλλόγου «ΜΕΛΙΣΣΑ», η οποία πήρε την πρώτη θέση στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στις ρίψεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Βαθέος κ. Φίλιππος Πετρούσκας, ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κ. Μανόλης Φρατζής, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Διονυσίου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης, μέλη του κοινοτικού συμβουλίου και κάτοικοι της κοινότητας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Ελένη Χατζηγεωργίου

VKDMarketMegalo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »