Η Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο

Η Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου θέλει να εκφράσει με την παρούσα την πλήρη και αμέριστη συμπαράστασή της στο πρόσωπο του Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, καθώς και την πίστη και αναγνώρισή της στο σημαντικό έργο, που έχει ως σήμερα συντελεστεί στο Δήμο Σάμου.

Παράλληλα εκφράζουμε την απορία μας για την ανεδαφική και μονολιθική επίθεση που δέχεται ο Δήμαρχος από συγκεκριμένα κέντρα και πρόσωπα, επίθεση η οποία, ως επί το πλείστον, υπερβαίνει τα όρια της γόνιμης κριτικής και αγγίζει τα όρια της δυσφήμισης.

Το έργο που έχει παραχθεί τα τελευταία δύο χρόνια στο Δήμο Σάμου είναι γνωστό σε όλους τους πολίτες της Σάμου και δεν θεωρούμε, ότι είναι απαραίτητη η απαρίθμησή του. Επιθυμούμε όμως σε κάθε περίπτωση να τονίσουμε την δυναμική ενίσχυση της εξωστρέφειας του νησιού μας και της διεθνούς του προβολής μέσω των προσωπικών πρωτοβουλιών και δράσεων του Δημάρχου Σάμου, όπως και της γενικότερης διεθνούς του παρουσίας και αναγνώρισης στον ευρωπαϊκό χώρο, ιδίως με την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία.

Είμαστε, ως εκ τούτου, κάθετα αντίθετοι στην αμετροεπή επίθεση που δέχεται η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά και θέλουμε να προασπίσουμε το δικαίωμα μας ως αιρετοί, να δημιουργούμε μαζί με την κοινωνία για την πρόοδο και εξέλιξη του νησιού μας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                           Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ/Κ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

ΒΑΛΚΑΜΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                    ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩ

ΚΑΝΑΚΑΚΗ ΠΕΛΑΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ/Κ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

ΑΞΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ/Κ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »