Η απάντηση του Δήμου για τη διάθεση δωρεάν κουπονιών για το Λούνα Παρκ

Στις 20 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σάμου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μιχάλη Αγγελόπουλου και με τη συνδρομή και της υποστήριξη της υπηρεσίας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου, χριστουγεννιάτικη γιορτή αφιερωμένη σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

Η Υπηρεσία μας είχε ως  κριτήριο συμμετοχής των οικογενειών καθαρά και μόνο την οικονομική αδυναμία. Ανάμεσα στις οικογένειες που συμμετείχαν υπήρχαν αρκετές τρίτεκνες και πολύτεκνες. Μεταξύ των δώρων που προσφέρθηκαν ήταν και  300 δωρεάν κουπόνια για το Λούνα Παρκ, τα οποία δόθηκαν στα παιδιά.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι, είναι η πρώτη φορά που έγινε μια τόσο συντονισμένη προσπάθεια από πολλούς χορηγούς, Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, πολλούς συναδέλφους, υπαλλήλους του δήμου, ώστε να πραγματοποιηθεί μια όμορφη χριστουγεννιάτικη  γιορτή με επίκεντρο τα παιδιά.

Στις δύσκολες εποχές που περνάμε, οι άνθρωποι που προσέρχονται στη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σάμου, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και ανήκουν όντως σε ευπαθείς ομάδες. Αποστολή μας είναι η αλληλεγγύη σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες που έχουν καταγραφεί στην υπηρεσία μας.

Ευχαριστούμε θερμά όσους είναι αρωγοί στις προσπάθειές μας, άλλωστε σήμερα το μόνο σίγουρο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο.

Εκ του Δήμου Σάμου

Το δημοσίευμα για τη διάθεση δωρεάν κουπονιών για το Λούνα Παρκ ΕΔΩ….

Το δημοσίευμα για την εκδήλωση του Δήμου Σάμου ΕΔΩ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »