Η “Ανατροπή” ταυτίζει το μέλλον της με το μέλλον του τόπου. Ψήφος κατά συνείδηση την Κυριακή

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Η “Ανατροπή” μένει πιστή στις προγραμματικές αρχές της. Παραμένει μια ενιαία οντότητα, αυτόνομη και αυτάρκης, ενεργή και εξελισσόμενη. Τι πρακτικά σημαίνει αυτό;

Κατ’ αρχάς σημαίνει ότι οι τρεις εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοί μας, ο επικεφαλής Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ο Φάνης Βακράς και ο Στέλιος Βακράς, επιφορτίζονται με την ευθύνη να μετουσιώσουν σε πράξη τις προγραμματικές θέσεις και δεσμεύσεις μας με όποιον τρόπο μπορούν.

Η παράταξη τους συγχαίρει για την εκλογή τους και τους αναθέτει την εκπροσώπηση της μεγάλης ομάδας και των ψηφοφόρων που πίστεψαν στην ανεξάρτητη υποψηφιότητά μας.

Έπειτα, την πορεία της παράταξής μας καθορίζουν τα στελέχη μας. Αυτό απέδειξε η μεγάλη συνάντηση της πλειονότητας των στελεχών μας χθες βράδυ. Ομόφωνα αιρετοί και στελέχη αποφάσισαν την κατά συνείδηση ψήφο όλων στην εκλογή της Κυριακής, ενώ αυτονόητα απορρίφθηκε οποιαδήποτε σκέψη να επηρεαστούν οι ψηφοφόροι.

Τελούμε εν αναμονή της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης για το Δημαρχικό θώκο.

Προσδοκούμε μόνον το καλό του Δήμου και διαθέτουμε το έμψυχο δυναμικό μας, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας στην υπηρεσία του Σαμιακού λαού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπου με τις κατάλληλες και μελετημένες συνεργασίες πρέπει να επιτευχθεί. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πρόγραμμα, προτάσεις και λύσεις και θα αγωνιστούμε από οποιοδήποτε πόστο χρειαστεί για να υλοποιήσουμε ό,τι περισσότερο καταστεί δυνατό.

Η “Ανατροπή” ήρθε για να μείνει, όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη!

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Αρχοντούλης: Ξέρω ότι προσπάθησα και έδωσα τα πάντα σε όλες τις ομάδες μου. Δεν θα χαθούμε

Γιάννης Αρχοντούλης: «Κανείς δεν θα παίξει με τα παιδιά, όπως επίσης κανείς δεν θα παίξει με τους δασκάλους»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, κ. Γιάννης

Περισσότερα »