Η «Ανατροπή» στους Μανολάτες: Δημιουργούμε το μέλλον – Εύρυθμη λειτουργία κοινότητας

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Μανολατών. Οι Μανολάτες είναι ένα παραδοσιακό χωριό, που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, να καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του νησιού. Εκτός από την μοναδική θέα, προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί στα πλακόστρωτα δρομάκια του, να επισκεφτεί τα εργαστήρια κεραμικής και τα μαγαζιά τουριστικών ειδών και να γευθεί μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για διάφορα θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η συζήτηση ξεκίνησε με τις αλλαγές που φέρνει ο νέος εκλογικός νόμος, γνωστός ως Κλεισθένης. Στη συνέχεια, ακολούθησε διεξοδική ανάλυση για τους βασικούς άξονες διοίκησης του δήμου, που προτείνει η “Ανατροπή”. Δόθηκαν διάφορα παραδείγματα και ακολούθησε συζήτηση πάνω σε όλα αυτά τα θέματα.

Οι προτεραιότητες της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή”, σχετικές με την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας, ώστε να λυθούν πάγια προβλήματα σχετικά με την ανάπτυξη και την καθημερινότητα των Μανολατών, είναι οι εξής:

00AnatropiManolates02

Επίλυση προβλήματος επάρκειας νερού ύδρευσης (αντικατάσταση δικτύου από Μάνα προς δεξαμενή, καθαρισμός-συντήρηση μαστεύσεων, αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης).

Διάνοιξη δρόμου από Κριθαράκια μέχρι Ξερόρεμα, για λόγους αντιπυρικής ζώνης από τον νότο και για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Δημιουργία αποχετευτικού δικτύου, στις οικίες που δεν υπάρχει.

Βελτίωση και διαμόρφωση των δρόμων από Σαρδέλα μέχρι κοινοτικό γραφείο, από νεκροταφείο μέχρι εκκλησία και από Κορωνιό μέχρι πάνω γειτονιά (δημιουργία τοιχίων, τσιμεντοστρώσεις όπου χρειάζεται).

 00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου

Ισχυρότατος σεισμός έντασης 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13:51 το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου και ταρακούνησε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά

Περισσότερα »
Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας - Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Κορωνοϊός: Ο νέος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας – Οι κόκκινες και πορτοκαλί περιοχές

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου 4, δηλαδή στο «κόκκινο», ανεβαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ροδόπη, ανακοίνωσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή

Περισσότερα »