Η “Ανατροπή” πραγματώνεται στην κάλπη!!!

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Η προεκλογική διαδρομή ολοκληρώθηκε. Οι υποψήφιοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξέθεσαν τα μέσα πειθούς τους στο λαό και ήρθε η στιγμή να κριθούν.

Η Ανατροπή μίλησε, όπως πάντα, εδώ και 5 χρόνια, τη γλώσσα της αλήθειας. Θέσαμε σε δημόσια αξιολόγηση ένα πλήρες πρόγραμμα 50 σελίδων, με 20 άρθρα που καλύπτουν όλες τις παραμέτρους της ζωής στο Δήμο μας. Τώρα που το βάρος της ευθύνης περνά στον πολίτη, στον δημότη, στον ψηφοφόρο, σας απευθύνουμε τρεις τελευταίες προτροπές:

Να συμμετέχετε στις εκλογές:

Είναι μια σπάνια ευκαιρία οι πολίτες να πάρουμε την τύχη τη δική μας και των αγαπημένων μας, στα χέρια μας. Η δημοκρατική ψήφος είναι ένα προνόμιο, το οποίο οφείλουμε να εξαργυρώσουμε. Όσο μικρότερα είναι τα ποσοστά αποχής, τόσο ισχυρότερα τα εχέγγυα για το μέλλον.

Να μελετήσετε:

Οι συνδυασμοί έχουν ολοκληρώσει την παρουσίαση των προγραμματικών τους θέσεων και των στελεχών τους. Δυστυχώς, βέβαια, οι περισσότερες παρατάξεις δεν έχουν καν συντάξει λίγες σελίδες προγράμματος, λίγες γραμμές σχεδιασμού, λίγες αρχές διοίκησης και πολιτικής πρακτικής. Στην εποχή της πληροφορίας που διανύουμε δεν είναι αποδεκτό ένας πολίτης να αγνοεί τα πρόσωπα και τις προτάσεις τους. Η γνώση βρίσκεται στα ακροδάχτυλά μας και είναι ευθύνη μας να την αδράξουμε.

Να ψηφίσετε υπεύθυνα:

Η ψήφος είναι η κορυφαία πολιτική πράξη. Πρέπει να είναι αποφασιστική, να διέπεται από λογική και να μη βαρύνει τη συνείδηση του ψηφοφόρου. Δώστε, λοιπόν, την ψήφο σας στα πρόσωπα εκείνα που πραγματικά προβάλλουν άφθαρτα, στο συνδυασμό που έχει το πειστικότερο και πληρέστερο πρόγραμμα, στην παράταξη που βλέπετε δίπλα στο Σαμιώτη πολίτη, στην πολιτική που φαντάζει βιώσιμη για το αύριο.

Η Ανατροπή, η πραγματικά ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη, δεν διστάζει να κοιτάξει το Σαμιώτη κατάματα. Οι 6 χρονιές περιοδειών, σχεδιασμού και οργάνωσης, το πλήρες και δημοσιευμένο πρόγραμμα 20 άρθρων και 50 σελίδων και τα στελέχη μας, τα άφθαρτα και καταρτισμένα για όλο το φάσμα της τοπικής πολιτικής ανησυχίας μας επιτρέπουν να καυχιόμαστε ότι ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να πιάσουμε στα χέρια μας και να αντιμετωπίσουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Και με τη λαϊκή εντολή, ο Χρήστος Χατζηχριστοδούλου θα είναι ο αυριανός Δήμαρχος!

Τώρα είναι η στιγμή για την Ανατροπή!

Ανατροπή …

Η επιλογή μου … Η ψήφος μου … Η Σάμος μου …

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »