Η «Ανατροπή» δίπλα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Η «Ανατροπή» δίπλα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Λίγες μόνο μέρες πριν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις διαφαίνεται η τελική ευθεία μιας μακράς διαδρομής για τους τελειόφοιτους του Λυκείου και τις οικογένειές τους. Μιας διαδρομής που, ειδικά φέτος, είχε πολλές ιδιαιτερότητες και επηρεάστηκε από παράγοντες πρωτόγνωρους.

Η “Ανατροπή” έχει πάντοτε ψηλά στις προτεραιότητές της την πρόοδο των νέων ανθρώπων και την Παιδεία. Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλη μερίδα των στελεχών μας είναι ενεργοί και μαχόμενοι εκπαιδευτικοί. Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλο μέρος από τις μέχρι τώρα προτάσεις και παρεμβάσεις μας στη Δημοτική Αρχή σχετίζονται με τη βελτίωση και αναβάθμιση της σχολικής ζωής.

Δεν είναι τυχαίο ότι μερικές από τις σημαντικότερες προσεχείς ενέργειές μας στρέφονται γύρω από το ίδιο θέμα. Για εμάς δεν υπάρχει πολυτιμότερη επένδυση από τα παιδιά μας, τους νέους του σήμερα που θα εξελιχθούν στους ενεργούς πολίτες του αύριο.

Γνωρίζουμε, λοιπόν, και αντιλαμβανόμαστε καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες και τις αγωνίες των υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Είμαστε δίπλα τους στον κόπο και στην προσπάθειά τους με όποιον τρόπο κι αν μας ζητηθεί, με προθυμία και αίσθημα καθήκοντος. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις προσεχείς εξετάσεις. Θυμίζουμε ότι ο ανήφορος αυτός είναι ίσως ο πρώτος σημαντικός αλλά όχι ο καθοριστικότερος στη ζωή που ανοίγεται μπροστά. Να απολαύσετε το δρόμο προς την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και, καθένας ανάλογα με την προσήλωση που επέδειξε, να επιτύχετε τους στόχους σας!

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου, διένειμαν ένστολοι αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου, διένειμαν ένστολοι αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, την 14-09-2020 στις περιφερειακές ενότητες Χίου και Σάμου, αλλά και τη Λήμνο και σήμερα (21-09-2020) στη Λέσβο,

Περισσότερα »
Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Α. Σάμου Γιώργου Στάντζου με τον Υπουργό Νότη Μηταράκη

Ν. Μηταράκης: «Μειώσαμε δραστικά τις ροές, υλοποιούμε ουσιαστική αποσυμφόρηση και στα νησιά και στην ενδοχώρα. Δίνουμε έμφαση στις απελάσεις, κλείνουμε δομές αντί να δημιουργούμε νέες»

“Oι υπαίτιοι του εμπρησμού στη Μόρια θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ελληνική Δικαιοσύνη, θα εκτίσουν τις ποινές τους και θα απελαθούν” Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης ενημέρωσε τα μέλη της Διαρκούς

Περισσότερα »