Η Αναγέννηση Σάμου πρωταθλήτρια Ζ΄Περιφέρειας (Αιγαίου) στο βόλεϊ νεανίδων

Πολύ μεγάλη εμφάνιση για τις νεανίδες της Αναγέννησης όπου παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, νίκησαν την ομάδα ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου με 3-0 σετ και κατέκτησε επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή Αιγαίου. Τα σετ: 25-16, 25-11, 25-11.

Η Αναγέννηση Σάμου, έχοντας στη σύνθεσή της αθλήτριες πλέον πολύ έμπειρες, εφόσον ορισμένες αγωνίζονται και στη γυναικεία ομάδα, νίκησε την ομάδα της Σύρου και δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες.

Μεγάλη απούσα η Μαρία φράγκου η οποία αναρρώνει από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της, αλλά παρούσα στο γήπεδο, όπου οι συμπαίκτριές της, της αφιέρωσαν το κύπελλο, ενώ η ίδια με δάκρυα στα μάτια, φαινόταν να χαίρεται την κάθε στιγμή.

Οι φίλοι του αθλήματος γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Σάμου και χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν.

Την απονομή των μεταλλίων στην ηττημένη ομάδα έκανε η πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου κα Μέλπω Λάνδρου, ενώ τα μετάλλια και το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα επέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος.

Η Αναγέννηση προχωρά στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων (νότιος όμιλος), όπου από τις πέντε ομάδες προκρίνονται οι δύο και με τις άλλες δύο του βορείου ομίλου θα διεκδικηθεί το πρωτάθλημα. Όπως και να έχουν τ’ αποτελέσματα η Αναγέννηση είναι ήδη μέσα στις δέκα καλύτερες ομάδες της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΑΣΣ Αναγέννηση Σάμου: Σπηλιωτοπούλου, Κωνσταντέλλη, Μαγγιρίδου, Βαλιδάκη, Μαραθοκαμπίτου Σ., Μαραθοκαμπίτου Ν., Γκουντινα, Αντωνουσου, Φράγκου, Κιννα.
ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου: Κοκμοτού Ν., Ρούτσι, Τζέκα, Λυγνού, Κοκμοτού Β., Βαρσάμη, Σκουλάτου, Πρίντεζη, Μπουντούρη.

Αλέξης Κομνηνός

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα